Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

30307

670367241028

5/1
258.31 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

Ürün Miktarı: 43 gr

Ürün Özellikleri: Yaşlanma belirtileri görülen ciltler ile birlikte olgun ciltlerin kullanımına uygundur. Normal ve yağlı cilt tiplerinde kullanılabilir. Hafif formülü ile cilde rahatsızlık hissi vermez. Cildi nemlendirmeye ve esnekliğini artırmaya çalışır. Cilde anti aging etkisi sunmayı ve cildi sıkılaştırmayı amaçlar. E, A ve C vitaminleri ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir.

Sonuç: Olgun ciltlere anti aging etkisi sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Cilt temizlendikten ve tonik yapıldıktan sonra günde iki kez yüz ve boyun bölgesine kullanılması önerilir.

İçerik: WATER (AQUA), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, OXYMETHYLENE/MELAMINE COPOLYMER, TRIDECYL STEARATE, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, STEARIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ACETYL HEXAPEPTIDE- 8, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, HYDROLYZED ELASTIN, SOLUBLE COLLAGEN, RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL EX-TRACT, VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, HYDROGENATED SOYBEAN OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, C13-14 ISOPARAFFIN, POLYACRYLAMIDE, LAURETH-7, CYCLOPENTASILOXANE, POLYSILICONE-11, LAURETH-4, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, TRIDECYL TRIMELLITATE, ALLANTOIN, POLYSORBATE 20, CARBOMER, ARGININE, PROPYLENE GLYCOL, DIAZOLDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

 

Cildimiz, zamanın etkilerine karşı koyamaz ve zamanla yaşlanmaya başlar. Cildin yaşlanmaya başlamasıyla birlikte esneklik ve sıkılık kaybı, sarkmalar, nem kaybı görülmeye başlar. Cildin yıllarca genç bir görünümde kalması düşünülemez.

 

Cildin genç görünümünü uzun bir süre korumak için düzenli olarak bakımlarını yapmak gerekir. Özellikle cildin sağlıklı görünümünde nem oranını dengede tutmak çok önemlidir. Nemsiz ciltlerde yaşlanma belirtileri daha çabuk ortaya çıkar.

 

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici, yaşlanma belirtileri görülen ciltlerde ve olgun ciltlerde kullanıma uygundur. Normal ve yağlı cilt tipleri için idealdir. Hafif formülü ile cilde anti aging özellikler sunmaya yardımcı olur.

Cildin pürüzsüz görünmesi için, sıkılaşma etkisi sağlamaya çalışır. Cildi nemlendirmeye ve esneklik artırmaya çalışır. Cilt kırışıklıkları ile mücadele eder.

Sağlıklı, canlı ve parlak bir cilt, güzel görünümde son derece etkilidir. Cilt bakımlarının ihmal edilmemesi, kişinin hem dış görünüşünü hem de kendine olan güvenini etkiler.

 

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Anti-Aging Cellular Repair Nemlendirici

258.31TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim