Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g.

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Stiefel Ürünlerini Gör

18318

5011091103216

5/1
44.75 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g.

Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g.

Cildimiz hassas ve narin bir yapıdır. Sürekli bakım ve ilgi ister. Düzenli yapılan bakımlar cildi besler, onarır, rahatlatır ve yumuşatır.

Kuru, karma, yağlı ciltler olmak üzere 3 farklı cilt tipi bulunur. Her cildin yapısı ve sorunları farklıdır, bu yüzden cilt yapısı ve sorununa yönelik ürünler kullanılmalıdır.

Cilt sorunları içerisinde en sık görüleni "cilt kuruluğudur”. Kuru ve soğuk havalar, rüzgar, dengesiz beslenme, güneş ışınları, bazı ilaçlar ve kozmetikler, yanlış kullanılan ürünler, mevsimsel geçişler,yeterli miktarda su tüketmeme gibi durumlar cildin yapısına zarar verebilir. Cilt bariyerleri esnekliğini ve sağlamlığını kaybeder, cilt gerilir. Ciltte pul pul soyulmalar, dökülmeler, kızarıklık, kaşıntı ve tahriş oluşur. Gergin ve kaşıntılı cilt, kişiyi rahatsız eder. Kaşıntı acı da yapabilir.

Kuruluğa yatkın ciltlerin sürekli nemlendirilmesi gerekir. Nemlendirici ve losyonlar, cildin nem açığını kapatmada yardımcı olur. Cilt bariyerlerini sıkılaştırır.

Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g.

Oilatum Gel, cildi nemlendirir ve rahatlamasına yardımcı olur.

Sıvı parafin içeren ürün, cildi yumuşatmaya, canlandırmaya ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Cildi besleyerek, vazelin gibi yumuşamasına yardım eder.

Kullanım Şekli:

Islak cilde uygulanır. Duş ve banyo sonrası, cilt ıslakken jeli masajla uygulayın. Daha sonra ılık suyla durulayın ve nazikçe kurulayın.

İçerik:

Likit parafin %70, polietilen, oktildodekanol, PPG-2miristil eter propiyonat, PEG-8 dilaurat, fenil trimetikon, PEG-40 sorbitanperolat, parfüm

Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g., uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oilatum Gel Light Liquid Parafin 150 g.

44.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim