Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200ml (S.K.T 12-2025)

Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200ml

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

44240

8697796000899

55
PİYASA FİYATI 349.90 TL
SATIŞ FİYATI 279.92 TL
10829
Kişinin Favorisi

Marka Adı : Dermoskin

Ürün Adı : Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik

Ürün Miktarı : 200ml 

Ürün Özellikleri : 

Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik, cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz bir üründür. Genellikle ciltteki ton eşitsizliklerini düzelten, cildi canlandıran ve aydınlatan özelliklere sahiptir.

Bu tonik, içeriğinde bulunan özel formülasyon sayesinde ciltteki fazla yağı dengelemeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda ciltteki kir, yağ ve kalıntıları temizleyerek gözeneklerin tıkanmasını önlemeye yardımcı olabilir.

Tonik, cildin pH dengesini sağlamak ve cildi nemlendirmek için kullanılabilir. Ayrıca tonik içeriğindeki bazı aktif maddeler sayesinde ciltteki lekelerin görünümünü azaltabilir ve cilt tonunu daha dengeli hale getirebilir.

Ancak, her cilt tipi farklıdır, bu yüzden herhangi bir cilt ürününde olduğu gibi, ürünü kullanmadan önce bir cilt uzmanı veya dermatologla konuşmak faydalı olabilir. Ayrıca, toniğin içeriğinde bulunan maddelere karşı olası alerjik reaksiyonları önlemek için ürünü ilk kez kullanmadan önce bir test yapmanız önerilebilir.

Kullanım Şekli : 

Bir pamuk parçasını tonikle yeterli miktarda ıslatınız. Göz ve çevresine gelmeyecek şekilde cildinizi temizleyiniz. Sabah ve akşam günde iki kere uygulayınız .Ürünün tamamen emilmesi için kurumasını bekleyiniz.

Ürün İçeriği : 

Water , Propylene Glycol , Polysorbate 20 , Niacinamide , Glycerin , Calcium Ascorbate ( Vitamin C ) , Panthenol , Glycyrrhiza Glabra Root Extract , Sodium Hyaluronate ( Hyaluronic Acid ) , Allantoin , Benzyl Alcohol , Phenoxyethanol , Caprylyl Glycol , Tetrasodium EDTA .

UYARI:

Oda sıcaklığında, nemsiz ortamda saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerde tutunuz. Ürünün gözünüze teması halinde bol su ile yıkayınız.

Yorumlar
S** k**
24.05.2022
Memnun kaldım.

3 gün içinde elime ulaştı kargo çok sağlam ve özenliydi. İlk kez kullanıyorum bu ürünü.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik 200ml (S.K.T 12-2025)

279.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim