Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 125 ml

Hamilton SportblockLotion SPF50+ 125ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hamilton SportblockLotion SPF50+ 125ml

30514

9310304190842

5/1
137.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 125 ml

Marka Adı: Hamilton

Ürün Adı: Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 

Ürün Miktarı: 125 ml

Cilt Tipi: Sporcular ve dış mekân aktiviteleri yapanlar için

Ürün Özellikleri: Özellikle sporcular ve dış mekân aktiviteleri yapanların ciltlerinde koruma sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Suya ve terlemeye karşı dayanıklı formülü aktiviteler sırasında kişiye kolaylık sağlar. Terleme sonucu, güneş koruyucunun göze kaçmasının önüne geçmeye çalışır. Cildi UVA ve UVB ışınlarından etkin bir biçimde korumayı hedefler.

Sonuç: Sporcuların ve doğada aktivite yapanların ciltlerine güneş koruması sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Ürünü kullanmaya başlamadan önce iyice çalkalayın ve güneşe çıkmadan 20 dakika önce temiz cilde yeterli miktarda ve eşit biçimde uygulama yapılır. Yüksek düzeyde koruyuculuk elde etmek için 4 saatte bir yenilenmesi gerekir.

İçerik: Homosalate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate.

 

Doğada aktivite yapan ve açık alanda sporla uğraşan kişiler güneş ışınları ile daha fazla temas etmek durumunda kalırlar. Bu yüzden de bu duruma uygun özellikte bir güneş koruyucu kullanmayı tercih etmeleri gerekir.

 

Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 125 ml, dış mekanda aktivite yapanlar ya da sporcular göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Cildi zarar veren güneş ışınlarına karşı koruma altına almaya çalışır.

Hamilton güneş kremi, güneşe çıkmadan önce uygulanmalı ve uzun süreli yüzme veya aşırı terleme gibi durumların ardından uygulama yenilenmelidir.

 

Siz de doğa ile iç içe olmayı, doğa sporlarını seviyorsanız Hamilton Sport Lotion SPF50+ ürünü ile cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyabilirsiniz.

 

Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 125 ml, Turuncukasa.com’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hamilton SPF 50+ Sportblock Lotion 125 ml

137.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim