Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum -Tüm ciltler için- 30 ml

Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum (Tüm ciltler için) 30 ml
Kargo Bedava
  • Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum (Tüm ciltler için) 30 ml
  • Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum (Tüm ciltler için) 30 ml

Markası : Helia-D Ürünlerini Gör

58358

5999561859491

10-2025

5/1
PİYASA FİYATI 1,475.00 TL
SATIŞ FİYATI 1253.75 TL Sepette %10 İndirim 1128.38TL
454
Kişinin Favorisi

Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum -Tüm Ciltler İçin- 30 ml

Parlak ve sağlıklı bir cilde kavuşmanın yeni formülü Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum ile tanışın. Özel geliştirilmiş formülü, her türlü cilt tipine uygun olarak tasarlanmış ve tüm ciltlerde etkili bir aydınlatma sağlar. 30 ml'lik şişesiyle pratik bir kullanım sunan bu serum, cildinizin doğal ışıltısını ortaya çıkarır.

Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum, içeriğindeki vitamin ve mineraller ile cildinizin ihtiyacı olan beslenmeyi sağlar. Günlük kullanımınızda, cildinizin daha canlı ve taze bir görünüme kavuştuğunu fark edeceksiniz. Serumu düzenli olarak kullanarak cilt tonunuzda gözle görülür bir iyileşme ve aydınlanma elde edebilirsiniz.

Uygulaması oldukça basit olan bu serum, tüm cilt tipleri için uygundur. Temiz cilde, günün herhangi bir saatinde uygulanabilir. Hafif yapısı ile cilt tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Her bir kullanımda, cildinizdeki değişimi hissedecek ve aydınlatıcı etkisine hayran kalacaksınız.

Ürünün etkili formülasyonu sayesinde, cildin genel görünümünü iyileştirmeye yardımcı olan bu aydınlatıcı serum, kozmetik rutininizin vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Deneyimleyin ve cildinizin transformasyonuna tanık olun!

Helia-D'nin bu özel serumu ile cilt bakım rutininize değer katın ve cildinizin her gün daha da ışıldamasını sağlayın. Cildinizin ihtiyaç duyduğu aydınlığı ve canlılığı Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum ile keşfedin!

Ürün Adı Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum -Tüm Ciltler İçin- 30 ml

Hacim 30 ml

Uygunluk Tüm cilt tipleri

Kullanım Günlük kullanım

Özellikler Aydınlatıcı, besleyici, vitamin ve mineral zengini

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Helia-D Cell Concept Aydınlatıcı Serum -Tüm ciltler için- 30 ml

1128.38TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim