La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml

La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml (S.K.T 11-2024)
  • La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

30684

3337872414213

55
PİYASA FİYATI 1,299.90 TL
SATIŞ FİYATI 1169.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml

La Roche Posay Rosaliac CC Creme Spf30 50ml

Marka Adı: La Roche Posay

Ürün Adı: La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Hassas ve kızarıklık sorunu yaşamaya eğimli ciltlerin kullanımı için uygun özellikte tasarlanmıştır. Kızarıklık görünümünün azaltılmasında ve kapatılmasında etki sağlamaya çalışır. Sahip olduğu pigmentler sayesinde her cilt tonu ile uyum sağlayabilir. Cilt tarafından kolayca emilir ve iz bırakmaz. Hafif dokusu ile cildi yenilemeye yardımcı olur. Kızarıklık görünümünde hafifleme sağlamaya çalışırken, cilde homojen bir görünüm sunmaya da yardım eder. Spf 30 derecelik bir güneş koruması içerir. La Roche Posay Termal Suyu ile zenginleştirilmiş formüle sahiptir.

Sonuç: Kızarıklık görünümünde hafifleme ve kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günlük olarak tüm cilde uygulama yapılabilir. Fondöten yerine de kullanılabilir. Dönemsel olarak kullanım için de idealdir.

İçerik: AQUA / WATER, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, DIISOPROPYL SEBACATE, OCTOCRYLENE, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE TRISTEARATE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, METHYLSILANOL/SILICATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 61, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, PEG-12 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT, DIMETHICONOL, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, DISODIUM EDTA, [+/- MAY CONTAIN CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA ].

 

Cildimiz her zaman bütünsel ve homojen bir görünümde olmayabilir. Duygusal ya da fiziksel değişimlere bağlı olarak gelişen anlık cilt kızarmaları, güneş ışınlarının neden olduğu kızarıklıklar, akne izlerinin neden olduğu kızarıklıklar cildin bütünsel görünümünü etkileyebilir.

Hassas ciltler, bu değişimlerden daha fazla etkilenir.

 

La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml, hassas ve kızarıklığa meyilli ciltlerde yatışma ve kapatıcılık sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Dönemsel, dağınık ve lokal kızarıklıklarda kullanılabilir.

İçeriğindeki pigmentler sayesinde tüm cilt tiplerinde kullanıma uygundur. Kızarıklıklar üzerinde kapatıcı ve hafifletici etki sağlamaya çalışır. Hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Cildi tazelemeye ve homojen bir görünüm sağlamaya yardım eder.

Günlük cilt bakımı rutininde uygulanabileceği gibi fondötenin yerine de kullanılabilir. İçeriği La Roche Termal Suyu ile zenginleştirilmiştir.

Sahip olduğu Spf 30 derecelik güneş koruması ile cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya çalışır.

 

La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar
a** **
10.06.2021
eger kızarıklık varsa tavsiye ederim

zaten cilt doktorunun verdiği bir urun .indirimde olmasi işime geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Rosaliac CC Creme SPF 30 50 ml

1169.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim