La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige (S.K.T 03-2026)

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

9354

3337872412059

5/1
PİYASA FİYATI 1,299.90 TL
SATIŞ FİYATI 1039.92 TL
908
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige 

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Poudre Beige Sable (13) : Güzel ve çarpıcı görünebilmenin ilk şartı güzel ve düzgün görünümlü bir cilde sahip olmaktır. Cilt yapınıza uygun olarak kullanacağınız ürünler ve doğru bakımlarla güzel bir cilde kavuşabilirsiniz. Cildinizde kullanacağınız La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Poudre Beige Sable (13) ile cildinizin daha kusursuz görünmesine destek olabilirsiniz. Özellikle karma ve yağlı ciltlerde parlamayı gidermeye ve cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı olan, bej renginde bir pudradır. Bej tonu ile ciltte renk farklılıklarının görünümlerinde de düzelme sağlamaya yardım eder. Kusurların görünümlerini kapatmayı hedefler. Sürüldüğü anda cilt, pürüzsüz bir görünüm kazanır.Bunu sağlayabilmek için son derece doğal içerik kullanılarak formüle edilmiş olan mineral içerikli, renkli bir pudradır. Sıkıştırılmış özellikteki mineral partiküllerden oluşan pudra cildin pürüzsüz ve düzgün görünmesini sağlarken zengin ve özel içeriği ile de ciltte yağ dengesi sağlamaya yardım eder. Komedojenik olmayan yapısı sayesinde gözeneklerinizi tıkamaz ve siyah nokta oluşumlarına sebep olmaz. Özel içeriği ile ciltte ton eşitlenmesini sağlar. Mineral içeriği sayesinde ciltte uzun süre tutunur ve uzun süre etki gösterir. Ciltte ağırlık yapmaz, rahatsızlık hissi vermez doğal bir görünüm sağlar. Makyajınızın kalıcılığını da arttırmaya destek olur. La Roche Posay, kalitesi ve farkı ile geliştirilmiş olan bir pudradır. Cildinize ipeksi bir görünüm kazandırmaya, kusursuz görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardım eder. Doğal içeriği ile ciltte doğal bir görünüm oluşmasını destekler. Kullanım Şekli : Temiz ve kuru cilde uygulamanız önerilir. Sünger ya da fırça yardımı ile uygulayabilirsiniz. Altına makyaj bazı olarak fondöten veya nemlendirici ürün kullanabilirsiniz. La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Poudre Beige Sable (13), Turuncu Kasa’da satılan uygun fiyatlı bir üründür. İnceleyin, indirimleri yakalayın.

Marka Adı:La Roche Posay

Ürün Adı: La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige 

Ürün Miktarı: 9.5 gr

Ürün Özellikleri: Normalden karmaya dönük ciltler için geliştirilmiştir. Cilt kusurlarını kapatmaya ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunmaya çalışır. Spf 25 derecelik, Güneş koruması içerir.

Sonuç: Cildinize kusursuz bir kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Göz çevresi dışında tüm cildinize, ürünün süngeri ya da fırça yardımıyla uygulayabilirsiniz. Temiz ve kuru cilde uygulamanız önerilir. Nemlendiricinizin veya fondöteninizin üzerine uygulama yapabilirsiniz.

İçerik:TALC, NYLON-12, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, MAGNESIUM STEARATE, TRIISOCETYL CITRATE, STEARIC ACID, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, CETYL DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, LAUROYL LYSINE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491,MICA

Güzel ve çarpıcı görünebilmenin ilk şartı temiz, canlı ve düzgün görünümlü bir cilde sahip olmaktır. Cilt yapınıza uygun olarak kullanacağınız ürünler ve doğru bakımlarla güzel bir cilde kavuşabilirsiniz.

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige ile cildinizin daha kusursuz görünmesine destek olabilirsiniz.

Özellikle karma ve yağlı ciltlerde parlamayı gidermeye ve cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı olan, bej renginde bir renkli bir pudradır.

Sıkıştırılmış özellikteki mineral partiküllerden oluşan pudra cildin pürüzsüz ve düzgün görünmesini sağlarken zengin ve özel içeriği ile de ciltte yağ dengesi sağlamaya yardım eder.

Komedojenik olmayan yapısı sayesinde gözeneklerinizi tıkamaz ve siyah nokta oluşumlarına sebep olmaz. Özel içeriği ile ciltte ton eşitlenmesini sağlar.

Mineral içeriği sayesinde ciltte uzun süre tutunur ve uzun süre etki gösterir. Ciltte ağırlık yapmaz, rahatsızlık hissi vermez doğal bir görünüm sağlar.

Makyajın kalıcılığını da arttırmaya destek olur. Spf 25 derecelik bir Güneş koruması içerir.

Cildinize ipeksi bir görünüm kazandırmaya, kusursuz görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardım eder.

Doğal içeriği ile ciltte doğal bir görünüm oluşmasını destekler. Ciltte fondöten gibi kapatıcılık sağlayamaya çalışır.

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige, Turuncu Kasa’da satılan uygun fiyatlı bir üründür. İnceleyin, indirimleri yakalayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Toleriane Teint Compact No:13 Sandy Beige (S.K.T 03-2026)

1039.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim