Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate 30 ml

Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate 30 ml
  • Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate 30 ml

Markası : Lierac Ürünlerini Gör

43165

3508240003968

55
PİYASA FİYATI 1,444.00 TL
SATIŞ FİYATI 1155.2 TL
909
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı: Lierac

Ürün Adı: Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: 

- Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate, pürüzlü ciltler için 24 saat yoğun bakım yapılmasına destek olan gece & gündüz konsantresidir.

- Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate, yağlı ciltlerin kullanımına uygundur.

- Cildi derinlemesine temizleme ve yenileme tekniğinden ilham alan estetik teknik, 3 tip cilt pürüzü üzerinde etki sağlamaya çalışır: Yağlı cilt, Belirgin gözenekler ve Siyah noktalar & izler.

- Gündüz için: Anında matlık etkisi vermeye çalışan losyon serum ile gece için: Anında pürüzsüzlük etkisi vermeye çalışan taze jel serumdan oluşmaktadır.

- Gündüz konsantresi yağlanma karşıtı koruyucu aksiyon ile ciltte matlık etkisi sağlanmasına katkıda bulunurken; gece konsantresi glikolik asit ile cildi arındırarak yenileyici aksiyon ile gözenekleri arındırmaya destek olur.

- Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate, cilt pürüzlerini gidermek için 24 saat boyunca derinlemesine etki sağlamaya çalışır.

- Ciltte yağ dengesinin sağlanmasına ve belirgin gözeneklerin görünümünü azaltmaya katkı sağlar.

- Sivilce izleri ve siyah noktaların giderilmesine destek olur.

- Gündüz losyon serumu, ciltte koruyucu aksiyon sağlanmasına çalışır. Çevre kaynaklı kirliliğe karşı ajanlar ve yağlanma karşıtı ajanlar içermektedir.

- Gece jel serumu, ciltte yenileyici aksiyon sağlanmasına çalışır. Gözeneklerin arındırılmasına ve cildin yenilenmesine destek olan Glikolik asit içeriğinde yer almaktadır.

- Glikolik asit, cildin yağ oranını dengelemeye ve gözenekleri arındırmaya destek olur. Pürüzsüz bir cilde ulaşılmasına ve ciltteki lekelerin giderilmesine katkı sağlar. Cildin esneklik kazanmasına ve yenilenmesine destek olur.

- Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate’nin içeriğindeki Çinko Glukonat, ciltten fazla yağın giderilmesine ve cildin yağ dengesinin sağlanmasına destek olur. Tahriş karşıtı özellikleri vardır ve cildin yenilenmesine katkı sağlar.

- Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate, cilt kusurlarını azaltmaya ve daha mat bir cilt görünümü kazandırmaya destek olan cilt bakım ürünüdür.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.  

Kullanım Şekli:

- Gündüz, günlük bakım kreminizden önce gündüz konsantresini, gece ise gece bakım kreminizden önce gece konsantresini uygulayınız. 2 pompa kullanmanız yeterlidir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Güneş ışığı ve ısıdan uzak, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 Ürün İçeriği : 

INGREDIENTS (Coc-TaB) : AQUA / WATER / EAU. DIMETHICONE. GLYCERIN. NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE. ZINC GLUCONATE. C10-18 TRIGLYCERIDES. ISOSTEARYL ALCOHOL. BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER. CETYL ALCOHOL. LAUROYL LYSINE. BUTYLENE GLYCOL COCOATE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. CETEARETH-30. PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT. STEARIC ACID. PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE. PALMITIC ACID. DIMETHICONOL. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. PARFUM / FRAGRANCE. SODIUM BENZOATE. XANTHAN GUM. SALICYLIC ACID. ETHYLCELLULOSE. TETRASODIUM EDTA. SODIUM SALICYLATE. CITRIC ACID. SODIUM CITRATE. 1405A. Concentre NUIT :

Lierac markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
a** d**
29.11.2023
teşekkür ederim

Kullandığım bir üründü özenli paketleme için teşekkür ederim<br /> <br />

K** **
29.11.2023
mükemmel

Çok severek kullandığım bir ürün<br /> <br />

A** M**
29.11.2023
Kesinlikle harika

Kesinlikle harika bir ürün düzenli kullanımda farkı görebilirsiniz :)<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lierac Sebologie Imperfections Resurfacing Day & Night Double Concentrate 30 ml

1155.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim