Peter Thomas Roth Irish Moor Mask 150ml - Arındırıcı Maske

Peter Thomas Roth Irish Moor Mask 150ml - Arındırıcı Maske
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Irish Moor Mask 150ml - Arındırıcı Maske

40123

670367002315

5/1
567.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Irish Moor Mask 150ml - Arındırıcı Maske

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Irish Moor Mask - Arındırıcı Maske

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

- Peter Thomas Roth Irish Moor Mask; gözenekleri derinlemesine temizleyen, detoks etkili arındırıcı maskedir.

- Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

- 9000 yıllık güzellik ve sağlık sırlarının saklandığı bu maske içeriğindeki İrlanda çamuru ile akne, kuperoz gibi birçok problemli cilt tipleri dahil tüm ciltlere hitap eder.

- Cilt için vazgeçilmez olan nemi ve besleyici özleri Hijiki deniz yosunu ile güçlendirilen formülü ile sağlamaya çalışır. Hiijiki deniz yosunu, anti-aging özelliği sayesinde cildin genç kalmasına ve gençleşmesine yardımcı olur.

- Volkanik kül cildi detoksifiye edip canlandırırken, cildin güzelleşmesine yardımcı olur. Ciltteki yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye, cildi nemlendirmeye ve doğallaştırmaya destektir. Cildin gözeneklerini temizlemeye yardımcıdır.

- Aktif kömür molekülleri tıkalı porlardaki toksinleri ve kalıntıları gidermeye çalışır. Cildin ve gözeneklerin kir, ölü deri ve yağdan arındırılmasına yardım eder. Bu sayede ciltte gözeneklerin tıkanmasına ve cildin kirine bağlı olarak oluşan cilt problemlerinin önüne geçilmesine destek olur. İnce kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.

- İçeriğindeki bileşenlerle, cildi pürüzlerinden arındırmaya, cilde pürüzsüz bir doku kazandırmaya yardım eder.

- Cilde aydınlık, ışıltılı bir görünüm kazandırmaya, cilt dokusunu yumuşatmaya yardımcı olur.

- Cildi, üzerindeki ağır tabakadan arındırarak cildin rahatlamasını, daha ferah ve canlı hissetmesini sağlamaya çalışır.

- Gençlik ve tazeliği destekleyici, cildi arındırıcı bu maske en kuru ciltleri bile dönüştürür, ciltte nemi tutmaya çalışır.

- Donuk, cansız görünen cilt dokusunun yenilenmesine, daha canlı ve taze bir görünüm kazanmasına yardım etmek üzere geliştirilmiş detoks etkili maskedir.

- Peter Thomas Roth Irish Moor Mask, dış etkenlere karşı dayanıksız ve hassas olan cildin direncini arttırmaya, daha dirençli bir yapıya kavuşturmaya destek olur.

- İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur, cildin saf, taze, nemlendirilmiş ve parlak görünmesini sağlamaya çalışır.

40021a.png

Kullanım Sıklığı: Haftada 2 ya da 3 kez uygulanır.

Kullanım Şekli: Yüzü temizledikten sonra tüm alanı kaplayacak şekilde uygulanır. Yüzde yaklaşık 5-10 dakika kaldıktan sonra su ile yıkanır. Göz bölgesi hariç tüm yüze kullanıma uygundur.

Peter Thomas Roth markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Irish Moor Mask 150ml - Arındırıcı Maske

567.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim