Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml

Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml

30267

670367000076

5/1
420 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Ciltteki yağlı parlamaların önüne geçmeye ve cilde mat bir görünüm sunmaya çalışır. Ciltteki yağ fazlasını emer ve cildin nem dengesine zarar vermez. Yağ ve parfüm içermeyen bir formüle sahiptir. Cilde rahatsızlık hissi vermez. Erkeklerin ciltlerinde ve kafa derilerinde kullanım için de uygundur. Makyaj yapmadan önce de uygulanabilir.

Sonuç: Cilt parlamalarının önüne geçmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temiz ve nemlendirilmiş cilde uygulanır. Makyajın altına veya güneş kreminin üzerine matlaştırıcı etki için kullanılabilir.

İçerik: CYCLOPENTASILOXANE, POLYSILICONE 11, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, ISODODECANE, SILICA, POLYETHYLENE, LAURETH – 4, WATER/AQUA/EAU.

 

Cildin kusursuzluğunu, bütünlüğünü etkileyen pek çok faktör bulunmaktadır. Cilt parlamaları bunlardan biridir. Parlayan cilt, hoş bir görünüme izin vermez, yapılan makyajın görünümünü de olumsuz yönde etkiler. Gün içinde parlayan cilt, kişinin rahatsız olmasına sebep olur.

Ciltlerinde parlama problemi yaşayan kişiler pek çok farlı yollara başvurular. Ancak bunun için cildi uygun bir cilt temizleyicisi ile temizlemek ve uygun ürünlerle nemlendirmek gerekir. Özellikle cilt bakım ürünlerinin doğru şekilde seçiminin yapılması gerekir.

Cilt parlamaları genellikle yağlanmaya meyilli veya karma ciltlerde görülür.

 

Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30 ml, cildin mat görünmesine yardımcı olmak için tasarlanmış jel formunda bir üründür.

Ciltteki yağ fazlasını emen, gözenekleri küçültmeye çalışır. Ciltteki yağ fazlasını emerken, cildin doğal nem dengesine zarar vermez. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yağsız dır ve parfüm içermez. Ciltteki yağlı parlamaların önüne geçmeye yardım eder.

Erkeklerin de yüz ve kafa derisinde kullanıma uygundur. Ciltte rahatsızlık hissine sebep olmaz.

 

Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.



 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Max Anti Shine Mattifying Gel 30ml

420TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim