Porselen Pembe Kupa Bardak

Porselen Pembe Kupa Bardak
  • Porselen Pembe Kupa Bardak

Markası : Ev Dekorasyon Ürünlerini Gör

56070

7908076222384

5/1
PİYASA FİYATI 50.00 TL
SATIŞ FİYATI 25 TL Sepette %10 İndirim 22.50TL
2258
Kişinin Favorisi

Porselen Pembe Kupa Bardak

Bir fincan kahvenizin ya da çayınızın keyfini çıkarmanın yeni yolu! Kendinize özel hissedeceğiniz, şık ve modern tasarımıyla göz alıcı bir ürün olan Porselen Pembe Kupa Bardak, içeceğinizi en ideal sıcaklıkta tutmanız için tasarlandı. Pembe rengiyle masanızda şıklık yaratacak bu kupa, günlük kullanımınız için ideal.

Dayanıklı porselen malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan bu kupa bardak, hem mikrodalga hem de bulaşık makinesinde güvenle kullanılabilir. Kolay temizlenebilir yapısıyla pratikliği ön plana çıkarırken, sağlığa zararlı BPA gibi maddeler içermez.

Sade ve ergonomik tasarımı ile elinize tam oturan Porselen Pembe Kupa Bardak, hem evde hem ofiste kullanım için uygundur. Bu bardak ile içeceğinizin tadını çıkarırken, pembe rengin verdiği huzur ile de günün stresinden uzaklaşacaksınız.

Ürün özellikleri ve kullanım kolaylığıyla sizi ve sevdiklerinizi memnun edecek Porselen Pembe Kupa Bardak, hem kendiniz için harika bir tercih olacak hem de sevdiklerinize verebileceğiniz özel bir hediye seçeneği sunuyor.

Ürünün detayları aşağıdaki tabloda sunulmuştur:

Renk Pembe

Malzeme Porselen

Kullanım Mikrodalga ve bulaşık makinesi güvenli

Özellikler BPA içermez, elde rahat kullanım

Satış Paketi 1 Adet Kupa Bardak

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Porselen Pembe Kupa Bardak

22.50TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim