Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası

Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası

Markası : ROCS Ürünlerini Gör

42718

4607152730708

55
PİYASA FİYATI 159.90 TL
SATIŞ FİYATI 143.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası

Marka Adı: R.O.C.S

Ürün Miktarı: 1 adet diş fırçası

Ürün Özellikleri:

- Sağlıklı bir ağız bakımı doğru diş fırçasıyla başlar. Piyasada farklı sertlik derecesinde, farklı büyüklükte; yetişkinler ve çocuklar için pek çok çeşidi bulunan fırçalar, ağız yapısı, dişeti sağlığı, dişlerin genel durumu düşünülerek tercih edilmelidir. Diş fırçasının ve sap kısmının açılı olup olmaması kişinin tercihine kalmıştır. Fırça seçiminde uç kısmının büyüklüğü, fırçanın biçimi ve her dişe ulaşabilecek şekilde olması çok önemlidir.

- Ağız yapınıza ve diş sağlığınıza uygun olan, özellikle doktor tarafından da onaylanmış diş fırçası markalarını almak önemli detaylardan biridir. Diş fırçası ne çok sert ne de çok yumuşak olmalıdır. Sap kısmının ise fırçalarken hareket kolaylığı sağlaması için belli kalınlıkta ve yumuşalıkta olmasına dikkat edilmelidir.

- Rocs markasının ağız ve diş sağlığını düşünerek üretmiş olduğu kaliteli ürünlerinden biri olan Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası, günlük diş temizliğiniz için ideal bir üründür.

- Özellikle diş teli veya başka aletlerin takılı olduğu dişlerde ağız bakımına daha fazla özen göstermek gerekir.

- Ortodonti işleminde kullanılan braket (diş teli) ve apareyler, diş fırçalamayı ve ağız hijyenini sürdürmeyi zorlaştırır. Bu durum ise ortodonti rahatsızlığında çürük oluşumu ve diş eti iltihapı riskinin arttırabilir.

- Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası, özellikle ortodonti işlemi görmüş diş yapıları için özel olarak üretilmiştir.

- Ürün, kanallı kesimin ve arttırılmış kıl sayısı ile Ortodonti işlemi gören kişiler için iyi derecede ağız hijyeni sunmaya destek olur. 

- Fırça sapı hafif eğimli olarak tasarlanmıştır. Fırça sapının eğimli olma özelliği de dişlere uygulanan gereksiz basıncın azaltılmasında etkilidir.

- Fırça sapının yapısı ve boyutu, kullanım sırasında fırçayı 45 derecelik doğru açı ile tutmanıza destek olur. Kıl uçları ise, diş ve dişeti dokularına zarar vermemesi için ekstra yuvarlatılmıştır.

- Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası yumuşak başlığı sayesinde diş etinize zarar vermeden her dişin arasına girerek temizlik sağlar.

Kullanım Şekli: Dişler doğru uygulama hareketleriyle fırçalandıktan sonra fırça güzelce yıkanır ve elle hızlıca sallanarak fırçalık bölümüne konulur.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa dişlerinizi fırçaladığınız fırçanın belli aralıklarda değiştirilmesi önerilir. Özellikle fırça kılları dışa doğru eğilmeye başladıysa fırçanın değişme zamanı gelmiş demektir.

Yetişkin, çocuk ve bebeklerin diş temizliği düşünülerek üretilmiş olan Rocks marka diş macunu ve diş fırçası çeşitlerine ayrıca Ortodonti işlemi görmüş dişlerin kullanımına uygun özel olarak tasarlanmış Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası'na, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan ulaşabilirsiniz.                                                                                                          

Yorumlar
B** A**
29.11.2023
Fırçanın kılları çok hassas yumuşak

Diş teli kullandığım için tercih ettiğim bir ürün. Ama aşırı iyi. Tel çıkınca da bu markanın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum.

A** U**
29.11.2023
Güzel

Ortodonti tedavi sürecinde olduğum için aldım kılları değişik kesimli, fırçanın rengi çok koyu keşke seçebilseydik pek sevmedim rengini. Yinede kargo güzel hızlı ve özenli idi teşekkürler.

A** Y**
29.11.2023
Küçük şeyler dışında pek bir sıkıntı yok

Diş tellerim olduğu için tercihim bu diş fırçasıydı yumuşak kılları sadece biraz büyük daha küçük olsaydı iyiydi mecbur kullanıcam ama

I** A**
29.11.2023
Çok memnunuz.

Kızım 7 yaşında. Diş doktorunun tavsiyesi ile aldık. Kullanımı kolay ve yumuşak.

A** A**
29.11.2023
Çok memnun kaldım

Çok memnun olarak kullandım ve bu bir çok stok yaptım indirime girince.

d** **
20.09.2022
etkili

Sık ve yumuşak kıl yapısı ve sert sapı ile mükemmel bir ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Rocs Pro Brackets & Ortho Soft Diş Fırçası

143.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim