STİLEVS TOST X İNOX IZGARA TOST MAKİNESİ

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Stilevs Ürünlerini Gör

pr-807773

5/1
2317.43 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

.uni-content { font-family: Arial; font-size: 15px; color: #202020; padding: 25px; } .uni-content p { font-size: 15px; line-height: 24px; padding-bottom: 25px; } .uni-content p:last-child { padding-bottom: 0; } .uni-content a { color: #06c; font-size: 15px; } .uni-content figure { background: none; border: 0; border-radius: 0; margin: 0; padding: 0; } .uni-content figure img { max-width:100%;height:auto; } .uni-title { font-family: arial; font-size: 28px; margin-bottom: 5px; } .uni-content .sub-title { font-size: 20px; margin: 0 0 15px 0; } .uni-content .item { display: inline-block; margin: 25px 0; overflow: hidden; position: relative; width: 100%; } .uni-content .item.left figure { float: left; margin-right: 25px; margin-bottom: 25px; } .uni-content .item.right figure { float: right; margin-left: 25px; margin-bottom: 25px; }

Ürün Detayları

Stilevs Tost X 2000 W Tost Makinesi


Yemeklerinizi Lezzetli Hale Getirin

Çıkarılabilir yapışmaz granit görünümlü PTFEE sayesinde kahvaltılarınızı ya da ara öğünlerinizi çok lezzetli ve sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Sadece tost değil farklı gıdaların da pişmesine olanak tanıyan plakalar ile harika yemekler hazırlarsınız.

Kilitleme Sistemi Sayesinde Güvende Olun

Kilitleme sistemi sayesinde dik bir durumda saklanabilir ve bu sayede yer kaplama gibi sorunların önüne geçebilirsiniz. Aynı zamanda da kullanacağınız zaman pratik bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz.


Yapışmaz Granit Görünümlü Teflon Plakalar Kolaylık Sunuyor

Kolay tak çıkar özellikleri ile granit görünümlü plakalar kullanım öncesinde ve sonrasında çok kolay temizleme imkânı vermektedirler. Plakalar üzerinde yer alan bölmeler ise tost ekmeğinin dengeli bir şekilde ısınmasına imkan tanırlar.

Pratik ve İşlevsel Tasarım

Aynı anda 6 adede kadar tost yapabilir ve hepsinin aynı pişme değerlerine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Isı ayarlama düğmesi ile istediğiniz sıcaklıkta tostlarınızı yapabilirsiniz.


Akıllı Tasarıma Sahip Kullanım Güvenliği

Termostat sistemi sayesinde yüksek ısılarda otomatik olarak kendisini kapatır ve bu sayede belirtilen sıcaklığın üzerine çıkmasının önüne geçer. Ayrıca açık unutmalara karşı da güvenlik tedbiri sunmuş olur. 180 derece açılabilen ızgara özelliği sayesinde de pişirme sırasında kolayca yemekleri alabilmenizi sağlar.


Hemen Kullanıma Hazır

Hızlı ısınma özelliği sayesinde 2000 W’lık güce hemen kavuşarak çok kısa süreler içinde tost ya da diğer yemekleri yapmaya hazır hale gelir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

STİLEVS TOST X İNOX IZGARA TOST MAKİNESİ

2317.43TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim