Urban Care Pink Grapefruıt & Ginger Saç Bakım Şampuanı 250 ml

Urban Care Pink Grapefruıt & Ginger Saç Bakım Şampuanı 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Urban Care Pink Grapefruıt & Ginger Saç Bakım Şampuanı 250 ml

Markası : Urban Care Ürünlerini Gör

51999

8680690703201

55
165.44 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Urban Care Pink Grapefruıt & Ginger Saç Bakım Şampuanı 250 ml

Pembe Gryfurt ve Zencefil içeren Dolgunlaştırıcı Saç Bakım Şampuanı; ince, zayıf ve hacimsiz saçlar için geliştirilmiştir. Özel geliştirilmiş formülü ince telli ve zayıf saçların hacimli ve dolgun gözükmesini sağlar. İçerdiği özel aktiller sayesinde saçı besler ve parlaklık kazandırır. Dolgunlaştırıcı etkisi sayesinde kökten uca güçlenmiş, hacimli ve güçlü saçlara sahip olmanızı destekler. İçerdiği Bitkisel Keratin sayesinde saçın yeniden yapılanmasına yardımcı olur ve yıpranmalara karşı koruma, onarım ve direnç desteği verir.

UYARILAR :

-Silikon ve Paraben içermez.

KULLANIM :

Islak saçınıza masaj yaparak uygulayın ve durulayın.

İÇİNDEKİLER :

dent Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl B de Lauryl Glucoside, Polyquaternium-10, Parfum Cran Grande Frat le Root Extract, Hydrolyzed Com Protein, Hydrolyn Wh P Say Protein, Styrene/Acrylates Copolymer PESS propane Trileate Laureth-2 Citric Act Terand Glycol Distearate, Triethylene Glycol, Benzyl Cocide MEA, Laureth-10, Leucanosto/Radish Foot F Nitrate Benzoic Acid, Sodium Hydr Sorbate Sodium Benzoate, Mine, Alpha-Isomethyl lemone, Linalool C 1914

Yorumlar
D** **
03.06.2021
Fiyatı gayet uygun

Çok severek kullanıyorum bu serinin tüm ürünlerini, kokusu da harika. Saçıma gerçekten hacim veriyor ve güzel temizliyor. Diğer yerlerdekine göre fiyatı da çok uygundu. Teşekkürler.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Urban Care Pink Grapefruıt & Ginger Saç Bakım Şampuanı 250 ml

165.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim