Urban Care Style Guide High Volume Ekstra Hacim Köpük 200 ml

Urban Care Style Guide High Volume Ekstra Hacim Köpük 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Urban Care Style Guide High Volume Ekstra Hacim Köpük 200 ml

Markası : Urban Care Ürünlerini Gör

52229

8680690701283

55
223.63 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Urban Care Style Guide High Volume Ekstra Hacim Köpük 200 ml

Hacimli ve göz kamaştıran saçlar için High Volume köpük senin seçimin olabilir. Maksimum Hacim ve Işıltı için sadece tasarla ve uygula! Saçınızı ağırlaştırmaz. STYLE GUIDE Tüm saç tipleri için, saçlarına değer verenlere olağanüstü bir şekillendirici bakim sunuyor. İçeriğindeki Keratin Complex ve UV Filtresi ile desteklenen özel formülü yıpranan saçları şekillendirirken bakım yapmanıza ve korumanıza yardımcı oluyor.

KULLANIMI:

Kullanmadan önce çalkalayın. Başlığı aşağı doğru tutarak köpüğü avucunuza püskürtün. Nemli saça uygulayın ve dilediğiniz gibi şekil verin. Daha çok hareket için başınızı öne doğru eğerek uygulayıp fön ile verdiğiniz şekli destekleyin. Daha iyi sonuç için Style Guide Sac Spreyleri ile kalıcılığını artırın.

UYARILAR:

Kutu basınçlıdır. Delmeyiniz ve ateşe atmayınız. Direkt güneş ışığından ve 50°C'nin üzerindeki sıcaklıklardan koruyunuz. Yeterli havalandırılmış yerlerde kullanınız. Yüze, gözlere ve ateşe püskürtmeyiniz. Çocukların uluşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Sadece haricen kullanım içindir.

İÇİNDEKİLER:

Aqua, AlcoholDenot Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl Cocamidopropyl Betaine, Propane, Ceteareth-20, A Castor Oil, Polyvinylcaprolactam, Parfum, Aminone h Benzophenone-4, Cetrimonium Chloride, Ethylhe Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy P Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hydroxycitare EU Responsible Person Name and Adress: Kompass Europe Heig Honved Utca 812 1054 Budapest HU

Yorumlar
p** g**
09.06.2021
Tavsiye ederim

Ürün kısa saç için çok iyi ama eğer orta uzunlukta ise almayın zira kurumuyor ıslak gibi kalıyor ama kısa saç için tarağa gerek kalmadan fön çekilmiş gibi sabitliyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Urban Care Style Guide High Volume Ekstra Hacim Köpük 200 ml

223.63TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim