Uriage Hyseac Mat 40ml - Nemlendirici Emülsiyon

Uriage Hyseac Mat 40ml - Nemlendirici Emülsiyon
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Hyseac Mat 40ml - Nemlendirici Emülsiyon

41612

3661434001734

5/1
100.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Hyseac Mat 40ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Hyseac Mat 40 ml- Nemlendirici Emülsiyon

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Hyseac Mat Nemlendirici Emülsiyon, karma ve yağlı ciltler için özel olarak üretilmiş olan matlaştırıcı etkili nemlendiricidir.

- Yağlı ciltlerin birçok dezavantajı vardır. Yağlı ciltte gereğinden fazla yağ salgılanmasına bağlı olarak; salgılanan fazla yağın gözeneklerde birikip gözenekleri genişletmesi, genişleyen gözeneklerde siyah nokta oluşumunun çok sık görülmesi, akne problemleri, vücudun ihtiyacı nemi fazla yağ ile ciltten atması sonucu cildin cansız ve solgun bir görünüm alması gibi problemler görülebilir.

- Yağlı ciltlerin en büyük sorunlarından birisi cildin gereğinden fazla yağ üretmesine rağmen nemsiz olmasıdır. Bunun nedeni nemin de yağ ile birlikte ciltten atılmasıdır.

- Cildin ihtiyacı olan nem fazla yağ ile beraber ciltten atıldığında cildin nemsiz ve susuz kalmasına neden olabilir. Nemsiz kalan, su tutma kapasitesi azalmış bir cilt cansız, solgun ve sağlıksız görünür.

- Gereğinden fazla yağ üreten cilt bu fazla yağdan dolayı parlar. Ama buradaki parlama cildin sağlıkla parlaması değil, sağlıksız ve itici bir yağ tabakasının cilt yüzeyini kaplamasıyla oluşmuş olan bir parlamadır.

- Uriage Hyseac Mat Nemlendirici Emülsiyon, karma ve yağlı ciltlerdeki sağlıksız parlamayı yok etmeye, fazla yağ salgılanmasına bağlı oluşan cilt problemlerini ortadan kaldırmaya, nemsizlikten dolayı solgun ve cansız görünen cilde nem kazandırmaya destek olmak için geliştirilmiştir.

- Ürün içeriğinde Uriage termal suyu bulundurur. Vitamin ve mineraller yönünden zengin olan bu su cilt dokusunu yeniden yapılandırmaya yardım eder.

- Cildin su tutma kapasitesini arttırmaya, cildin nem dengesinin kalıcı olarak düzeltilmesini sağlamaya destek olur.

- Cildin fazla yağa bağlı olan itici parlamasını ortadan kaldırmaya yardımcı olup, sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü oluşmasını destekler.

- Fazla yağdan arınan cilt gözeneklerinin nefes almasını ve küçülmesini destekler.

- Cildin nem ve su eksikliğine bağlı solgun ve cansız görünümünü yok edip; nem ve su dengesi düzenlenmiş, canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlamaya yardım eder.

- Ürün, içeriğindeki bileşenlerle cildin parlamasının önüne geçer ve cilde mat bir görünüm kazandırmaya destek olur.

- Cildin yağ ve nem dengesini düzenlemeye, mat bir görünüm kazandırmaya, gözeneklerin küçülüp sıkılaşmasına ve cildin sağlıklı bir yapıya kavuşmasına yardım eder.

cilt12.jpg

Kullanım Şekli: Cildinizi temizleyip kuruladıktan sonra nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 ve ya 2 defa kullanılabilir.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Hyseac Mat 40ml - Nemlendirici Emülsiyon

100.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim