Youngblood Concealer Brush

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

9393

696137170121

5/1
235.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Youngblood Concealer Brush :

Youngblood Concealer Brush :

Marka Adı : Youngblood

Ürün Adı : Youngblood Concealer Brush

Ürün Miktarı : 1 adet

Ürün Özellikleri : Kaliteli sentetik altın toray kıllardan yapılmıştır. Gözaltlarınızda ve burun kenarlarında kapatıcı ürünleri uygulayabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

Sonuç : Makyajınızın en iyi ve düzgün şekilde tamamlanmasına yardım.

Kullanım Şekli : Kapatıcı ürünleri cildinize yumuşak birşekilde yedirerek uygulayınız. Doğal ve düzgün bir görünüm elde edebilirsiniz.

İçerik : Uzun ve ahşap sapa, kaliteli sentetik kıllarasahiptir.

Cildinizin güzel ve düzgün görünmesi, makyajınız ve bakımlı görünümünüz için oldukça önemlidir.

Kapatıcı ürünler cildinizdeki leke, kusurlar, izler,pürüzler de daha düzgün ve güzel bir görünüm elde etmenize yardımcı olurlar.Kullandığınız ürün kadar ürünü uygulayacağınız aksesuarlar da oldukça önemlidir.

Kapatıcı ürünleri uygulamanızda yardımcı olabilecek Youngblood Concealer Brush, yumuşak yapısı ile cildinizde ipeksi bir dokunuş sağlamaya veürünün cilde düzgünce sürülmesini sağlamaya yardım eder. Gözaltında sık sık kullandığınız kapatıcı ürünler morlukları, şişlikleri, kırışık görünümlerini gizlemenize yardım ederler. Bu harika fırça da burun kenarları ve göz altlarına ürünü iyice yedirmenize yardımcı olur.

Mineral içerikli makyaj ürünleri cilde zarar vermeden,doğal, pürüzsüz ve çarpıcı bir etki elde etmenize yardımcı olurlar ve aynızamanda cildinizde koruyuculuk sağlamaya da yardım eder.

Cildinizde en güzel ve düzgün etki için mineral ürünlerle kullanıma uygun aksesuarları tercih etmelisiniz ki en iyi sonuçları elde edesiniz.

Younblood markası dünyada da pek çok kadın, profesyonel makyaj uzmanları ve sahne sanatçıları tarafından da tercih edilmektedir.

Youngblood Concealer Brush , Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youngblood Concealer Brush

235.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim