Youplus Energy 30 Tablet (S.K.T 09-2025)

Youplus Energy 30 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Youplus Energy 30 Tablet
  • Youplus Energy 30 Tablet

Markası : Abdi İbrahim Ürünlerini Gör

42726

8699514011774

55
PİYASA FİYATI 335.00 TL
SATIŞ FİYATI 150.75 TL
3614
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Youplus Energy 30 Tablet

Marka Adı: Abdi İbrahim

Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Multivitaminler diyet nedeniyle alınamayan vitaminlerin karşılanmasına destek olan gıda takviyeleridir. Gebelik, sağlıksız beslenme, sindirim bozukluğu ve farklı birçok sebepten ötürü vitamin eksikliği yaşanabilir ve bu nedenle de bazı durumlarda vücudun karşılayamadığı vitamin takviye edici gıdalarla alınabilir.

- Multivitaminleri kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli detay, kesinlikle birden fazla vitamin alınmamasıdır. Vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ne ise tavsiye edilen miktarda sadece o takviye alınmalıdır. Aksi takdirde fazla miktarda tüketilen vitaminler birtakım sağlık sorunlarına yol açabilir.

- Markanın üretmiş olduğu vitaminler, omega-3'ler, mineraller ve gıda takviyeleri gibi 4 temel ürün grubuna ayrılan YouPlus ürünlerinden biri olan Multi Ener-G 30 Tablet, yetişkinlerin kullanımına uygun, günlük vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanmasına destek olan bir üründür.

- Multivitamin tablet, G3 olarak adlandırılan üçlü bitkisel ekstrelerle formüle edilmiştir. Guarana, ginseng ve green tea üçlüsünü bir arada barındıran özel bir vitamindir.

- Birden çok vitamin ve mineral kompleksi ile zengin bir içeriğe sahip olan ürün, bir çeşit antioksidan olan Koenzim Q10 da içermektedir. Aynı zamanda her tablette 100 mg C vitamini bulunur.

- Takviye edici gıdalar hiçbir zaman normal beslenmenin yerine geçmez. Youplus Multi Ener-G 30 Tablet'in de tek başına değil, diyetinize ve normal beslenmenize eşlik edecek şekilde vitamin desteğinin sağlanması için kullanılmalıdır.

- Spor yapanların kullanımına uygun olan ürün, yeşil çay ve kafein içeriğine sahiptir.

- Multivitaminlerin aynı saat aralıklarında alınması önerilir. Özellikle sabah kahvaltısından sonra alınması, tabletin gün boyu daha etkilili olmasını desteklemektedir.

Kullanım Şekli: Cam şişede satışa sunulan tabletin kahvaltı sonrasında bol su ile tüketilmesi önerilir.

Kullanım Sıklığı: Küçük boyutta ve kolay yutulabilir formda olan tabletin günde 1 kere alınması tavsiye edilir. Tavsiye edilen miktar aşılmamalıdır. Çocuklaerın ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

YouPlus beslenme destek ürünlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Abdi İbrahim markasının güvencesi altında 13 farklı destek ürünü üreten Youplus Energy 30 Tablet'ini en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alarak ürün ve multivitamin kullanımı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
m** a**
29.11.2023
murat aslan

Ürünüm çok hızlı ve sorunsuz geldi<br /> Skt 2024 ve değer aralıkları resimdeki gibi<br /> Özellikle kış ve soğukla birlikte hastalıklar artmaya başladı takviye şart

a** e**
29.11.2023
akif erdoğan

Hızlı bir şekilde kargoya verildi ve çabuk geldi paketleme ozenli,son kullanma tarihi denildigi tarihi.<br />

s** **
29.11.2023
sıla öztürk

Youplus Energy 30 Tablet

E** K**
14.02.2022
Enerji veriyor

Sürekli kullanıyorum. Çalışan bir insan olarak hem evi hem de işi idare etmek için ihtiyaç duyduğum enerjiye büyük yardımı oluyor.

Y** A**
14.02.2022
Çok Beğendik

Fiyatı oldukça iyi. Annem kullanıyor ve gün içinde dinç tuttuğunu söylüyor memnun.

K** **
10.02.2022
Harika

babam için aldım çok memnun kaldık kendimede aldım fıyat kalıte olarak kesınlıkle sans verilmeli çoğu yorgunluk anımda kurtarıcım oldu.

A** S**
10.02.2022
Etkisi gözle görülür

Çok enerji veriyor ben çok etkisini görüyorum tavsiye ederim gün içinde dinç tutuyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Youplus Energy 30 Tablet (S.K.T 09-2025)

150.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim