AXE Apollo Deodorant 150 Ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Axe Ürünlerini Gör

6269

8690637631009

55
116.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Axe Apollo For Men Deodorant Body Spray 150ml

Axe Apollo For Men Deodorant Body Spray 150ml

Axe, deodorant, duş jeli, şampuan, saç şekillendirici, edt ürünleri gibi çeşitlere sahiptir. Her zaman yenilikçi imajıyla öncü olmuştur.Birbirinden farklı kışkırtıcı kokulara sahip şık deodorantları vardır. 1983'de Fransa'da satışa çıkan marka olan Axe, 60dan fazla ülkede kullanılıyor. İlgi çekici reklamları birçok kitleye ulaşır.

Yeni AXE Apollo deodorant, farklı kokusuyla erkeklerin iyi ve temiz hissetmesini sağlamaya yardımcıdır. Çekici kokusu bayanların da dikkatlerini çekebilir.

Terleme, doğal bir olaydır ve bayan-erkek herkeste görülür. Kapalı ve ıslak ortamlarda kalan ter, kötü koku oluşumuna yol açabilir. Temizlik kadar önemli olan kişisel bakım kişinin kendisini temiz, ferah ve mutlu hissetmesini sağlamaya yardım ederken deodorantar da daha uzun süre güzel kokmanızı sağlamaya yardımcıdır..

Deodorantlar ve roll-onlar terleme sonrası oluşan kötü kokuların giderilmesinde yardımcı ürünlerdir. Farklı çeşitlerdeki ürünleriyle farklı zevklere özel alternatif kokular sunar.

Axe Apollo For Men Deodorant Body Spray 150ml

Axe deodorantları, ihtiyacınız olan her anda yardımınıza koşar. Farklı kokular sağlar, erkeklerin kendisini temiz ve ferah hissetmesine yardımcıdır. Değişik kokularıyla girilen ortamda hoş bir koku bırakır,dikkatleri üzerine çekebilir.

Duştan sonra temiz cilde uygulamanız daha en etkili sonuç sunmaya yardımcıdır.

Axe Apollo For Men Deodorant Body Spray 150ml, uygun ve ucuz fiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
d** s**
02.03.2022
kalıcı

Kokusu çok kalıcı ve keskin

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

AXE Apollo Deodorant 150 Ml

116.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim