DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket

DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket

Markası : DDF Ürünlerini Gör

30219

5/1
183.05 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket

Marka Adı: DDF

Ürün Adı: DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket

Ürün Miktarı: Her biri 60 ml 3 adet DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser

Ürün Özellikleri: Olgun, kuru ve normal yapıdaki ciltleri, kurutmadan temizlemeye ve nemin cilde hapsolmasına yardım eder. Cildin nem dengesini korumaya, cilde yumuşaklık ve aydınlık etkisi sağlamaya çalışır.  Cildi kir ve ölü tabakaları arındırmaya yardım eder. 3 lü fırsat paketi ile uzun süreli kullanım sağlar.

Sonuç: Olgun ciltlerin temizliğinde yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah ve akşam cilde masaj yaparak uygulanır, uygulamaya göz çevresi dahil edilmez.

İçerik: Water, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Glycerin, Mineral Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetyl Betaine, Decyl Glucoside, Distearyldimonium Chloride, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Niacinamide, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polypropylene, Panthenol, Retinyl Propionate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Palmitoyl Pentapeptide-4, Sodium Lauryl Sulfate, Steareth-21, Alcohol, Sodium Chloride, Steareth-2, Disodium EDTA, Sodium Glycolate, PEG- 100 Stearate, Benzyl Alcohol.

 

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilde sahip olmanın ilk adımlarından biridir. Temizlenen cildin gözenekleri açılır ve cilt nefes almaya başlar. Cilt temizliği düzenli olarak yapılmadığında, cilt yorgun, sağlıksız ve soluk görünür.

 

Cilt temizliğini düzenli olarak yapmak çok önemlidir. Cilt, sadece makyaj yapıldığında değil, her zaman temizlenmelidir. Cilt temizliği için seçilen ürünlerin cildi kurutmaması ve cildin nem dengesini bozmaması gerekir.

 

DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml;  olgun, kuru ve normal ciltlerde temizlik sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Nemin cilde hapsolmasında etkilidir.

 

Cildi temizlerken kurutmaz ve cildin nem dengesini korumayı amaçlar. Cildi yenilemeye, aydınlık bir görünüm sunmaya, sağlıklı bir ışıltı katmaya yardım eder. Cildi kir ve ölü derilerden arındırmaya çalışır. 

 

DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Advanced Micro-Exfoliation Cleanser 60 ml - 3 Lü Paket

183.05TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim