Dermoskin Hair Conditioner - Saç Kremi - 200 ml

Dermoskin Hair Conditioner ( Saç Kremi ) 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Hair Conditioner ( Saç Kremi ) 200 ml

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

56940

8697796000622

55
PİYASA FİYATI 149.90 TL
SATIŞ FİYATI 104.93 TL
455
Kişinin Favorisi

Marka Adı : Dermoskin

Ürün Adı : Dermoskin Hair Conditioner ( Saç Kremi )

Ürün Miktarı :200 ml

Ürün Özellikleri : 

Dermoskin Hair Conditioner, saç bakımı için geliştirilmiş bir üründür. Genellikle saçları nemlendirme, yumuşatma ve kolay taranmasını sağlama amacıyla kullanılır. Saç kremi, şampuanın ardından saça uygulanır ve genellikle birkaç dakika bekletilip durulanır.

Bu saç kremi, içeriğindeki özel formülasyon sayesinde saç tellerini beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olabilir. Kurumuş veya yıpranmış saçları yeniden canlandırabilir ve saçların daha parlak, yumuşak ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunabilir.

Ayrıca, saç kremi genellikle saçın elektriklenmesini önlemeye ve taranmasını kolaylaştırmaya yardımcı olabilir. Saçın daha düzenli ve bakımlı bir görünüm kazanmasına destek olabilir.

Ancak, her saç tipi farklı olduğu için, herkesin aynı sonuçları elde etmeyebileceği unutulmamalıdır. Kimi saçlar belirli içeriklere daha duyarlı olabilir veya bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu yüzden ürünü kullanmaya başlamadan önce bileşenleri incelemek ve bir alerji testi yapmak önemlidir.

Ürün İçeriği : 

WATER CETEARYL ALCOHOL GLYCERİN OCTYLDODECANOL PEG-6 CAPRİC GLYCERİDES GLYCERYL STEARATE BEHENTRİMONİUM CHOLRİDE PANTHENOL POLYSORBATE 20 ALOE BARBADENSİS EXTRACT PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OİL TOCOPHERYL ACETATE CETRİMONİUM CHOLRİDE PALM KERNEL COCO GLUCOSİDE DİMETHİCONE ALLANTOİN BENZYL ACOHOL PHENOXYETHANOL CAPRYLY GLYCOL PARFUM 

Ürünü sitemizden uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar
S** B**
23.11.2023
Dermoskin

Yağlı Saçlarıma Bİle İstediğim Hacime Sokabiliyorum Güzel Ürün

A** D**
23.11.2023
Tebrik

Başka Bir Siteden aynı ürünü sipariş etmişdim fakat ucu kırılmıştı burada kartona sarılmış ve güzel paketlenmişdi hızlıda elime ulaşdı teşekür ederim

** T**
23.11.2023
Güzel Ürün

Saçlarımı şamğuğanladıkdan sonra kullanıyorum çok güzel bir ürün yağlandırmıyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Hair Conditioner - Saç Kremi - 200 ml

104.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim