La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige (S.K.T 10-2025)

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige (S.K.T 10-2023)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige (S.K.T 10-2023)
  • La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige (S.K.T 10-2023)

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

9351

3337872412318

55
PİYASA FİYATI 1,299.90 TL
SATIŞ FİYATI 1039.92 TL
1358
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stokta

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige 

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Fondöten Beige Sable (13) :

Marka Adı:La Roche Posay

Ürün Adı:La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige 

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. 3 farklı renk tonuna sahiptir. Spf 25 derecelik Güneş koruması içerir. Ciltteki kusurları kapatmaya çalışır. Gözenekleri tıkamadan cilt görünümünü kusursuzlaştırmaya yardımcı olur. Doğal bir makyaj görünümü elde etmenizi sağlayabilir.

Sonuç: Cilde pürüzsüz bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Eşit bir şekilde yüz ve boyun bölgesine uygulanır. Temiz ve kuru bir cilde uygulanması önerilir. Ürünü elinizle uygulayabileceğiniz gibi, fondöten fırçası yardımıyla da uygulayabilirsiniz. Ürünü uygulamadan önce, nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.

İçerik:AQUA / WATER, UNDECANE, TRIDECANE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRISTEARIN, CELLULOSE GUM, ACRYLATES COPOLYMER, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES.

Makyaj, günlük ve sosyal hayatta pek çok kadının vazgeçilmezidir, cilt tipinizi ve cilt tonunu tanıyarak yapacağınız makyaj uygulamaları ile güzelliğinize güzellik katabilir, daha çarpıcı ve kusursuz görünümler elde edebilirsiniz.

Cildiniz, hayatınız boyunca üzerinizde taşıyacağınız,yaşayan bir giysi gibidir. Her zaman özenli bir bakım ve koruma ister. Makyaj ve bakım uygulamalarının cilt yapınıza uygun ve kaliteli ürünler kullanılarak yapılması ile cildinizi uzun bir süre hasarlardan, yaşlanma etkilerinden de koruyabilirsiniz.

Güzel ve çarpıcı görünmeniz için öncelikle düzgün ve kusursuz görünümlü bir cilde sahip olmanız gerekmektedir.

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige, cildinizdeki renk tonunda görülen farklılıkları,kusurları etkili bir şekilde kapatarak düzgün ve pürüzsüz görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardım eder. Ciltte kadifemsi bir görünüm elde etmeyi amaçlar.

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Fondöten Beige Sable (13) :

Güzel görünürken aynı zamanda da cildi, güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardım eder.

Güneşin zararlı ışınları, ciltte erken yaşlanma, lekelenme,kuruluk ve daha bunun gibi pek çok probleme neden olabilmektedir. Kış aylarında bile koruyucu ürünler kullanılarak cildi UVA ve UVB ışınlarından korumak gereklidir.

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige, içeriğinde bulunan SPF 25 derecesindeki korumasıyla cildinizi hem güzelleştirmeye hem de korumaya yardım eder.

Üç ayrı renk tonuna sahiptir, cilt renginize göre seçim yapabileceğiniz koyu, orta ve açık renk tonuna sahip seçenekleri bulunmaktadır.

Cildinize zarar vermeden, daha güzel görünmesine destek olan fondöten, cilde zarar vermeden pürüzsüz ve düzgün görünmesine yardım edecek.

Cildinizin yapısını tanıyarak kullanacağınız doğru ve cilde zarar vermeyen ürünlerle bunları elde edebilirsiniz.

30 yıldan fazla bir süredir uzman dermatologlarla çalışmalar yaparak farklı cilt tiplerine ve farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler geliştirmektedirler.

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige, Turuncu Kasa’ da satılan ucuz fiyata sahip olan bir üründür. İncelemeden geçmeyin, indirimleri kaçırmayın.

Yorumlar
s** **
25.10.2022
sıla

Sevdim bu fondöteni cildini çok güzel gösteriyor ağırlaştırmadan

s** **
25.10.2022
sıla

Sevdim bu fondöteni cildini çok güzel gösteriyor ağırlaştırmadan

a** d**
10.06.2021
Tavsiye ediyorum gerçekten.

Çok çok az kullanıyorum gayet iyi kapatıyor cildi. Rengi doğal. Benim tenime tam oldu. Sadece biraz mat bu sebeple karma ve yağlı ciltler gönül rahatlığıyla alabilirler. En azından doğal bir ürün olduğu için sivilce yapmıyor.

N** **
09.06.2021
severek kullanıyorum

Renk tonu ve kapatıciligi cok güzel uygulamasi kolay ve gün boyu doğal bir görünümsağlıyor. Doktorumun önerisi ile almıştim ve gerçekten memnun kaldim.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation No:13 Sandy Beige (S.K.T 10-2025)

1039.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim