Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml (S.K.T 12-2025)

Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml
  • Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml
  • Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml

Markası : Skin's Derma Ürünlerini Gör

58298

8684008328070

5/1
1089 TL
456
Kişinin Favorisi

Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml

İçeriğinde bulunan 10% Askorbik asit, Ferulik asit ve Niacinamide sayesinde cildin daha aydınlık, parlak ve pürüzsüz görünüm kazanmasını sağlarken,  İnce çizgilerin giderilmesine ve cilt renginin eşitlenmesine yardımcı olur.

% 10 C vitamini ( Ascorbic Acid ) :   Cildinize canlılık ve enerji kazandırır. Zamanla cilt yüzeyinde oluşmuş cilt lekelerinin rengini açar. Bu sayede cildinizin daha beyaz ve aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cildi serbest radikallere karşı korurken kolajen üretiminide artırır.

Ferulic Acid:    Serbest radikallere karşı savaşarak cildinizi dış etkenlerden ve radyasyondan korur. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların oluşumunu azaltır. Cildin elestikiyetini korurken cilt sarkmasına karşı önemli bir rol oynar.

Niacinamide : Cildin koyu leke görünümünde belirgin bir azalma sağlar. Tekrarlanan lekelerin önlenmesine yardımcı olur. Cildi nemlendirerek daha yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.

Amino Acid Complex :   İçeriğinde bulunan serin ve trehaloz cildin yenilenmesini sağlayarak, ciltteki ince kırışıkların daha az belirgin olmasında yardımcı olur. Cildin elastik dokusunu iyileştirerek daha sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Hyaluronic Acid:  Cildin canlılığını ve doğallığını korumaya yardımcı olurken , yüksek su tutma özelliğiyle de kuru cildin parlak ve taze görünmesini sağlar.

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamızdan uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skins Derm Vitamin C %10 Serum 30 ml (S.K.T 12-2025)

1089TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim