Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care 40ml - Leke Kremi

Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care 40ml - Leke Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care 40ml - Leke Kremi

41614

3661434004308

5/1
81.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care 40ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care - Leke Kremi

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

- Hyseac 3-Regul Global Skin Care-Leke Kremi, yağlı ve karma ciltlerin yağ salgısını düzenlemeye, leke ve siyah nokta oluşumunu yok etmeye yardım etmek üzere geliştirilmiş bir formüldür.

- Fazla yağ salgılayan cilt bu fazla yağı gözenekler aracılığıyla dışarı atar. Bu olay, gözeneklerin içlerinin dolmasına ve genişlemesine neden olur.

- Genişleyen gözeneklerin içine yağ, toz, kir gibi maddeler dolar ve siyah nokta ve akne oluşumuna neden olur.

- Siyah noktalar ve akneler ciltte sağlıksız ve kötü bir görünüme neden olur. Akne ve siyah nokta oluşumuyla gözeneklerdeki genişleme artar, cilt nemsiz bir hal alır, cilt yüzeyinde lekeler oluşur.

- Fazla yağ salgılanmasına bağlı olarak oluşan akneler ve siyah noktalar cilt yüzeyinde rahatsız edici bir görünüme sahiptirler ve arkalarında rahatsız edici lekeler bırakırlar.

- Hyseac 3-Regul Global Skin Care Leke Kremi, yağlı ve karma ciltlerin fazla yağdan dolayı yaşadıkları leke ve siyah nokta gibi cilt sorunlarının çözümüne yardım etmek için özel olarak formüle edilmiştir.

- Ürünün içeriğinde bulunan Uriage termal suyu, cildin nem dengesini düzenlemeye, su tutma kapasitesini arttırmaya destek olur.

- Termal su içeriğinde barındırdığı mineral ve vitaminlerle cildin beslenmesine, daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Ürün, meyan kökü özü ile zenginleştirilmiştir. Meyan kökü, cildin fazla yağ salgılamasının önüne geçer. Cilt lekelerinin açılmasına, yeni leke oluşumunun önüne geçilmesine ve cildin beslenmesine yardım eder. Meyan kökü özü, cildin yağ salgısının düzenlenmesine, ciltte fazla yağın salgılanmasının önüne geçmeye yardım eder.

- Ürün, içeriğindeki aktif bileşenlerle cildin pürüzsüz, kusurlarından, siyah nokta ve lekelerinden arınmış sağlıklı bir cilt haline gelmesini destekler.

- Fazla yağ üretimine bağlı olarak oluşan sorunları iyi analiz eden Uriage uzmanları, cildi sorunlu yapısından ve kusurlarından arındırmaya yardım etmek üzere Hyseac 3-Regul Global Skin Care geliştirmişlerdir.

cilt-lekeleri-nasil-gecer_646x340.jpg

Kullanım Şekli: Temizlenip kurulanmış cilde nazikçe uygulayınız ve gözle temasından kaçınınız.

Kullanım Sıklığı: Temizlenip kurulanmış cilde günde 1 ya da 2 defa uygulayınız.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Hyseac 3-Regul Global Skin Care 40ml - Leke Kremi

81.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim