Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Markası : Diadermine Ürünlerini Gör

30486

3178040670594

55
54.86 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Marka Adı: Diadermine

Ürün Adı: Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Ürün Miktarı: 125 ml

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri için

Ürün Özellikleri: Göz makyajını temizlerken aynı zamanda kirpikleri de korumaya yardım eder. Suya dayanıklı makyajı kusursuz bir biçimde temizlemeyi hedefler. Göz makyajını temizlerken hassas göz çevresine zarar vermez. Çift fazlı göz makyaj temizleyici, vitamin içermektedir.

Sonuç: Göz makyajını temizlemeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmaya başlamadan önce şişeyi çalkalamanız önerilir. Ürünü makyaj pamuğu yardımıyla ovalamadan nazikçe uygulayın. Lens kullanıcıları için uygun olduğu belirtilmektedir.

İçerik: Aqua, Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Lactic Acid, Benzophenone-1, Pantolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 61565, CI 60725.

 

Gün bittiğinde makyajı ciltten çıkarmak çoğu kadın için zahmetlidir. Özellikle de göz makyajının çıkarılması sabır ister. Rimelin, eyerlilerin, göz kaleminin ve farın temizleme sırasında dağılma, bulaşma ihtimali de vardır.

Göz makyajını temizlemeye yardımcı ürünlerin de göz çevrisine zarar vermeyen bir formüle sahip olması gerekir. Göz çevresi çok hassastır ve kolay bir biçimde tahriş olabilir.

 

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici, suya dayanıklı makyajı dahi çıkarmaya yardımcı bir üründür. Vitamin içerir ve tüm cilt tipleri için uygundur. Makyajı gözden arındırırken kirpikleri korumaya ve bakımını yapmaya yardımcı olur.

Çift fazlı özelliğe sahip olduğu için kullanmaya başlamadan önce çalkalamak gerekir. Makyaj pamuğu yardımıyla nazikçe uygulanır.

 

Göz makyajınızı temizlemek için Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyiciyi tercih edebilirsiniz. Turuncukasa.com’ dan hemen sipariş verin, indirimli fiyatlardan yararlanın.

 

 

 

 

Yorumlar
S** k**
24.05.2022
Memnun kaldım

Gözü asla yakmadan yağlı his bırakmadan temizleyen bir temizleyici

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

54.86TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim