Akanze Takviye Edici Gıda 10 ml (S.K.T 11-2025)

Akanze Takviye Edici Gıda 10 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Akanze Takviye Edici Gıda 10 ml

Markası : Vita Gutti Ürünlerini Gör

57407

8680244470047

5/1
PİYASA FİYATI 500.00 TL
SATIŞ FİYATI 400 TL
456
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Vita Gutti

Ürün Adı: Akanze Takviye Edici Gıda

Ürüm Miktarı: 10 ml

Ürün Özellikleri:

"Akanze Takviye Edici Gıda 10 ml" ürünü, içeriğinde meyan kökü, ginkgo biloba, panax ginseng ve epimedyum gibi bitki özleri bulundurarak, genel olarak vücudu desteklemek ve belirli fonksiyonları artırmak amacıyla tasarlanmış bir takviye ürünüdür. Bu bitki özleri, geleneksel olarak enerji seviyelerini artırmaya, zihinsel performansı desteklemeye veya cinsel performansı artırmaya yardımcı olabilecek özelliklere sahip olabilir.

Meyan kökü, enerji artırıcı özellikleriyle bilinirken, ginkgo biloba zihinsel performansı destekleyici etkileriyle tanınır. Panax ginseng ise genellikle enerji seviyelerini artırmaya ve stresle başa çıkmaya yardımcı olabilecek adaptojenik özelliklere sahip olarak bilinir. Epimedyum ise geleneksel olarak cinsel performansı artırmak amacıyla kullanılan bir bitki özüdür.

Herhangi bir takviye ürününü kullanmadan önce, sağlık durumu, alerjiler ve ilaç etkileşimleri gibi bireysel faktörler göz önüne alınarak bir sağlık profesyoneli ile danışılması önerilir.

Kullanım Talimatı:

Yarım bardak meyve suyu içerisine 1 tatlı kaşığı kadar damlatılıp içilebilir. Her kullanımdan önce çalkalayınız.

Ürün İçeriği : 

Deiyonize Su, Fruktoz-Glukoz Şurubu, Meyan Kökü Ekstresi (%3.83), Ginkgo Biloba Ekstresi (%3.83), Panax Ginseng Ekstresi (%2.87), Epimedyum Ekstresi (%2.87), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Koruyucu (Sodyum Benzoat), Tatlandırıcı (Sakkarin).

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Akanze Takviye Edici Gıda 10 ml (S.K.T 11-2025)

400TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim