Baby Vac Nazal Aspiratör

Baby Vac Nazal Aspiratör
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Baby Vac Nazal Aspiratör
  • Baby Vac Nazal Aspiratör

Markası : Diğer Bakım Ürünleri Ürünlerini Gör

55648

5999880412018

5/1
PİYASA FİYATI 489.00 TL
SATIŞ FİYATI 415.65 TL
457
Kişinin Favorisi

Marka:Baby Vac

Ürün Adı:Baby Vac Nazal Aspiratör

Ürün Miktarı:-

Ürün Bilgisi:

Küçük çocuklar hasta olduklarında yetişkinler gibi burnunu sümküremezler. Bu durum bizler gibi onları da çok rahatsız eder. Yemek yememe ve uykusuzluk sorunlarına yol açar sürekli ağlarlar. Bu nedenle sizin yardımınıza ihtiyaç duyarlar.

Baby-Vac Burun Aspiratörü ödüllü bilim adamları tarafından Avrupa'da geliştirilmiş ve üretilmiştir.

Baby-Vac, bebeklerin burunlarından mukusu kolay, etkili, can yakmadan ve anında çıkarmak için geliştirilmiş bir cihazdır. Daha öncesinde sadece hastanelerde bulunan etkili burun aspiratörleri bu sayede ev kullanımına uygun hale gelmiştir.

Baby-Vac Burun Aspiratörü, uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanmış ve uzmanlar tarafından tavsiye edilmiştir. Tıbbi tedaviye mükemmel bir tamamlayıcıdır.
Cihaz elektrikli süpürgenin vakum gücü ile çalışmaktadır. Elektrikli süpürgenin hortum ucuna takılarak kullanılır. Baby-Vac, süpürgenin oluşturduğu emme gücünü hafifletir ve bebeğe zarar vermeden kolayca mukusu çekecek hale getirir. Daha öncesinde sadece hastanelerde bulunan etkili burun aspiratörleri bu sayede ev kullanımına uygun hale gelmiştir.

Dünya'daki en iyi ve en ekonomik burun aspiratörlerin'den biri olan Baby-Vac, uç değiştirme derdi olmadan ömür boyu kullanılabilmektedir.

ürünü sitemizden güvenle satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Baby Vac Nazal Aspiratör

415.65TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim