Cire Aseptine Peeling Etkili Nemlendirici & Aydınlatıcı Maske Kiti

Cire Aseptine Peeling Etkili Nemlendirici & Aydınlatıcı Maske Kiti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cire Aseptine Peeling Etkili Nemlendirici & Aydınlatıcı Maske Kiti

Markası : Cire Aseptine Ürünlerini Gör

43874

8681410000044

5/1
PİYASA FİYATI 32.44 TL
SATIŞ FİYATI 29.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cire Aseptine Peeling Etkili Nemlendirici & Aydınlatıcı Maske Kiti

İçerisinde ilk adım olarak peeling eldiveni bulunuyor. Bu eldiven derinin üst tabakasını nazikçe soyar ve alttan sağlıklı, ton farklılıkları daha az olan yeni derinin gelmesine yardım eder. 2. adımda ise Beyaz Çiçek Özlü Yatıştırıcı Maske var. Bu maske; yorulmuş ve yıpranmış cildi yatıştırır, bakım yapar. 3.adımdaki Aydınlatıcı Bakım Kremi ise temizlenmiş ve tazelenmiş cilde bakım yapar.

KULLANIM:

-İşaret ve orta parmağınızı mini AHA peeling eldiveninin içine sokup, hafifçe yüz ve boyun çevresine masaj yapınız. Göz ve dudak çevresine temas ettirmeyiniz. Tek kullanımlıktır. Yüzünüzü ılık su ile nazikçe yıkayıp kurulayınız.

-Yatıştırıcı beyaz çiçek özlü maskeyi paketinden dikkatlice çıkarıp yüzünüze yerleştiriniz. Parmak uçlarınızla maskeyi nazikçe pürüzsüz hale getiriniz. 20-30 dakika bekledikten sonra maskeyi çıkarınız.

-Aydınlatıcı bakım kremi tamamen emilene kadar masaj yaparak uygulayınız.

İÇERİK:

Water Bulylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Betaine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cucumis Salivus (Cucumber) Fruit Extract, Aloe Boarbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Artemisia Vulgaris Extract, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Leontopodium Alpinum Convallaria Majalis Extrcict, Jasminum Officinale (lasmine) Flower Extract, Allantoin, Adenosine, Dipolassium Glycynhizate, Xanihan Gum, Carbonmer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 80, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Frogrance, Disodium EDTA, Sodium Hydraxide.

UYARI:

Çocukların göremeyeceği, ışıktan ve ısıdan uzakta muhafaza ediniz. Gözle temasından kaçınınız. Teması halinde bol su ile yıkayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cire Aseptine Peeling Etkili Nemlendirici & Aydınlatıcı Maske Kiti

29.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim