Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu 75 ml (S.K.T 01-2026)

Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu 75 ml
  • Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu 75 ml

Markası : Diğer Bakım Ürünleri Ürünlerini Gör

56994

8681317201773

55
PİYASA FİYATI 67.00 TL
SATIŞ FİYATI 40.2 TL
458
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Denthymol

Ürün Adı: Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri: Sigara içenlerin diş sağlığını korumayı amaçlar. Nikotin ve dumanın neden olduğu lekeleri azaltır, diş minesini güçlendirir ve nefesinizi ferahlatır. Ayrıca, plak oluşumunu engellerken diş minesini korur, sigara nedeniyle oluşabilecek diş eti problemlerini hafifletebilir. Ancak, diş macunlarının etkileri kişiden kişiye değişebilir, bu nedenle düzenli kullanım ve diş hekiminizle yapacağınız kontroller önemlidir.

Kullanım Şekli: Diş macununu günde en az iki kez, sabah ve akşam olmak üzere düzenli bir şekilde kullanmak diş sağlığı için önemlidir.

İçerik: Hidratlı Silika, Sorbitol, Gliserin, Su (Aqua), Kokamidopropil Betain, Lauril Glukozit, Nane (Mentha piperita) Yağı, Limon (Citrus limon) Glukozit, Aroma, Çinko Oksit, Hindistancevizi (Cocos nucifera) Yağı, Kabuk Yağı, Karanfil (Eugenia caryophyllus) Yaprağı Yağı, Potasyum Sorbat, Aloe Vera (Aloe barbadensis) Yaprak Suyu, Ganoderma Lucidum Özütü, Timol, Adaçayı (Salvia officinalis) Yağı, Okaliptüs (Eucalyptus globulus) Yağı, Çay Ağacı (Melaleuca alternifolia) Yaprağı Yağı.

Yorumlar
M** **
02.12.2023
sevdim

Sigara içmeyi bıraktıktan sonra dişlerimdeki sararma beni rahatsız etmeye başlamıştı. Birkaç haftalık düzenli kullanımdan sonra dişlerimdeki renkte belirgin bir açılma oldu. Ancak, ferahlık hissi benim için biraz fazla yoğun oldu. Yine de etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum

Y** G**
02.12.2023
gerçekten etkili!

Sigara içmek dişlerimi sarartmıştı ve kötü bir nefes sorunum vardı. kullanmaya başladıktan sonra dişlerimdeki lekeler azaldı ve nefesimde belirgin bir iyileşme gördüm. Ayrıca, nane ferahlığı da çok hoşuma gitti. Kesinlikle tavsiye ederim

** A**
02.12.2023
Sevdiğim bir ürün

Tadını pek sevmedim ama etkili bir diş macunu olduğunu söyliyebilirim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Denthymol Naneli Sigara İçenler İçin Diş Macunu 75 ml (S.K.T 01-2026)

40.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim