Fakir Chaizen Rosie Çay Makinesi

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Fakir Ürünlerini Gör

pr-808447

8690394204652

5/1
PİYASA FİYATI 3,415.73 TL
SATIŞ FİYATI 3219.8 TL
456
Kişinin Favorisi

body,img,div img {width: 100%;}

Fakir Chaizen Çay Makinesi Rosıe

Tiryakilere ve çay içme keyfine düşkün olanlar için özel olarak tasarlananFakir Chaizen Çay Makinesi Rosıe modeli,en lezzetli çaylarıhızlı ve pratik şekilde demleme imkânı sunar. Ev, yazlık, ofis ve iş yeri gibi elektriğin bulunduğu her mekânda yerleşim dekorunuzu tamamlayanFakir Çay Makinesi oldukça şık bir üründür. Modern teknoloji kullanılarak üretilen yüksek performanslıçaycı modeli, geniş ailelereve kalabalık misafirlere yapacağınız çay sunumunu eksiksiz olarak karşılamanızı sağlar.

Gelişmiş Özellikli Fakir Chaizen Çay Makinesi

Tek tuş fonksiyonu ile kolayca açılıp kapanabilenFakir Chaizen Çay Makinesi, kullanıcılara hızlı ve pratik çay demleme imkânı sunar. Gizli su ısıtıcı rezistansı bulunan modern tasarımlı ürün, kireçlenme ve elektrik kontağı gibi risklere karşı emniyetlidir. Su kaynatma haznesi,demliği ve çay filtresi kaliteli çelik materyalinden üretildiği için paslanmayan özelliktedir. Su kaynatma ve demlik ünitesi damlatmayan özel tasarımlı ağızlığı sayesinde hem çayın hem de kaynar suyun damlamasını önler. Yeni nesil teknoloji tasarımlı Fakir Çay Makinesi kontrollü sıcak tutma fonksiyonuna sahip olduğu için, demlenen çayın sıcaklığını ve tazeliğini uzun süre korur. Çift kademeli emniyet mekanizmasıyla donatılan fonksiyonel cihaz, aşırı ısınma ve susuz çalışma durumlarına karşı güvenli kullanım olanağı sağlar.

Ürünün Öne Çıkan Teknik Özellikleri

Güç: 1800 Watt Demlik ve Su Isıtıcı Kapasitesi: 1 L Demlik ve Su Isıtıcı Materyali: Paslanmaz Çelik Aşırı Isınma ve Susuz Çalışmama Emniyeti: Var Kapanma Fonksiyonu: Otomatik İkaz Göstergesi: Işıklı LED Ekran

Kullanıcı ve Çevre Dostu Marka Fakir

Elektrikli ev gereçleri sektörünün dünyaca tanınmış markası Fakir, 1933 yılında Almanya'nın Stuttgart kentinde kurulmuştur. Tüm ailelerinelektrikli ev aletleri konforuylatanışmasını hedefleyen firma, attığı istikrarlı adımlar sayesinde tasarladığı kaliteli ve ekonomik cihazları onlara ulaştırmayı başarmıştır. Yenilikçi teknolojiyiadım adım takip eden Fakir,kullanıcı ve çevre dostu özelliklere sahip elektrikli alet modelleri üreterekcihazlarını dünyanın birçok ülkesine ihraç eder.


Fakir Chaizen Çay Makinesi Rosıe, kalabalık aileler ve misafir ağırlamayı sevenler için pratik bir çay hazırlama ürünü olarak öne çıkar.Fakir tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan çay makinesi elektrik ile çalışır. Sahip olduğu güvenlik donanımları ile de çay keyfi esnasında yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alır. Fakir çay makinesi, hafif yapısı ile kolay taşınabilir ve farklı alanlarda kolayca çay demlenmesini sağlar.

Aşırı Isınmaya Karşı Önlem

-Fakir Chaizen Çay MakinesiRosıe üzerin pek çok güvenlik donanımı bulunur. Bunlardan birisi aşırı ısınmaya karşı güvenlik sistemi olarak öne çıkar.

- Ürünün üzerinde yer alan bir diğerönlemsusuz kaynatmaya karşı güvenlik sistemi şeklindedir. Ayrıca üründe otomatik kapanma özelliği de mevcuttur.

-Fakir Chaizen Çay Makinesi sıcak tutma özelliği vardır. Bu sayede demliğiniz dolu olduğu sürece sıcak çay içebilirsiniz.

- Fakir tarafından üretilen çay makinesi tek tuşla çalışır. Elektriğin olduğu herhangi bir yere koyabilir ve çaylarınızı buradan kolayca servis edebilirsiniz.

-Fakir Chaizen Çay Makinesi'nin demliği ve su ısıtıcısı damlamaya önleyen ağza sahiptir. Ayrıca ürünün demliği, su ısıtıcısı ve çay süzgeci paslanmaz çelikten üretilir.

Öne Çıkan Teknik Özellikler

• Güç (W) : 1800 Watt

• Demlik Malzemesi: Paslanmaz Çelik

• Otomatik Kapanma: Var

• Aşırı Isınma Güvenlik Sistemi: Var

• Susuz Kalma Güvenlik Sistemi : Var

100 Yıla Yaklaşan Tecrübe

Fakir markası 1933 yılında Almanya'da faaliyete geçmiştir. Markanın kurulduğu şehir ise Sttutgart'tır. Fakir markasının ismi Familie kısaltması ile markanın kurucusu olanKicherer'in soy isminin birleşmesi ile oluşmuştur. Familie kelimesi ise Almanca'da aile anlamına gelir. Fakir 1978 yılına kadar Alman iç piyasasına yönelik çalışmıştır. Daha sonra diğer ülkelere açılmaya karar veren Fakir, 1985 yılından bu yana Türkiye'de de ürünlerini kullanıcılarla buluşturur.


Tipiçay Makinası/ Chaizen Güç (Watt)1800 Demlik Malzemesipaslanmaz Çelik Demlik Kapasitesi1 L Su Isıtıcı Malzemesipaslanmaz Çelik Özel Demlik Altlığı Sıcak Tutma Fonksiyonuvar Tek Tuş İle Çalışma Özelliğivar Kilitlenebilen Demlik Kapağı Çay Süzgecipaslanmaz Çelik Çayı Kendi Kendine Demleme Özelliği Su Seviye Göstergesiyok Otomatik Kapanma Özelliğivar Kablo Sarma Yuvasıvar Gösterge Işığıvar Damlamayı Önleyen Demlik Ve Su Isıtıcısı Ağzıvar Su/Kireç Filtresi Su Isıtıcı Kapağıdemlik Kapağı ,Su Isıtıcısındada Kullanılabilir Su Isıtıcısı Olarak Kullanılabilme Özelliğivar Aşırı Isınma Ve Susuz Kaynatmaya Karşı Güvenlik Sistemivar Renk Seçeneğirosie ,Turquoise, Violet ,Rouge,İnox
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fakir Chaizen Rosie Çay Makinesi

3219.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim