Fakir Dynamic Rosie Kişisel Blender Seti

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Fakir Ürünlerini Gör

pr-810156

8690394208063

5/1
1097.09 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

body,img,div img {width: 100%;} Fakir Dynamic 2'İn 1 Kişisel Blender Ve Kahve Öğütücü Rosie
*600 W motor
*Kompakt & ergonomik tasarım
*Tek tuşla çalışma özelliği
*Buz kırma özelliği
*BPA Free 570 ml & 400 ml karıştırma şişeleri
*BPA Free 180 ml öğütme kabı
*El yakmayan, kaydırmaz silikon tutucular ve sızdırmaz kapaklar
*Paslanmaz çelik öğütme bıçağı
*Paslanmaz çelik blender bıçağı
*Kapak üzerinde katlanabilir taşıma halkası
*Kahve ve baharat öğütücü
*Kaymaz taban

Mutfakta geçirilen zamanı daha profesyonel ve zevklihâle getirmeyi amaçlayan Fakir, ürettiği küçük mutfak aletleri ile yapması zor olan ve uzun zaman alanişlemleri kolaylaştırıyor. Bu noktada blender setleri öne çıkıyor. Markanın en çok tercih edilen modellerinden biri olanFakir Dynamic Kişisel Blender Rosie; parçalama,öğütmeve buz kırma gibi işlevleri yerine getiriyor. Mutfakta hız kazanmanızı sağlayan Fakir Dynamic Kişisel Blender Rosieaynı zamanda keskin bıçakları sayesinde besinleri ezmeden doğramanızı sağlıyor. Bu sayede yemekleriniz hem daha lezzetli hem de görsel anlamda daha doyurucu oluyor. Eğer ki siz de mutfakta boşa zaman harcamayıp vaktinizi sevdiklerinize ayırmak istiyorsanız yapmanız gereken yalnızcaFakir Dynamic'in çalıştırma tuşuna basmak.

Neden Fakir Dynamic'i Tercih Etmelisiniz?

Paslanmaz çelikten üretilenöğütmeve blender bıçağı, gıdaları ezmeden doğrayabilmenizisağlıyor. Üründe kullanılan gövde ve bıçak malzemelerinin kalitesi,kullanım ömrünü uzatarakcihazı uzun yıllar boyuncamaksimum performansla kullanabilmenize imkan tanıyor. Cihazın 180 mililitre hacme sahip olan geniş doğrayıcı haznesi, bol miktardagıdayı bir kerede parçalayabilmenizi sağlıyor. Cihazın2 ayrı hız kademesi,gereksiz enerji harcamasının önüne geçerken aynı zamanda gıdaları arzu ettiğiniz kıvama getirmenize yardımcı oluyor. Fakir Dynamic'in güçlü motoru parçalanması zor gıdaları bile istediğiniz şekilde parçalayabilmenizi sağlıyor.

Teknik Özellikler / Ek Özellikler

Bıçak Özelliği: Çelik Gövde Malzemesi: Plastik Güç (W): 600 W Ölçü Kabı Kapasitesi: 180 ml Renk: Rose

Memnuniyetin Adresi Fakir

Ürettiği küçük ev aletleri ile kullanıcıların yaşamını kolaylaştıran Fakir,H. Wilhelm Kicherer tarafından 1933 yılında Almanya'nınStuttgart şehrindekuruldu.Teknolojiyi evlere taşıma misyonuyla yola çıkan firma, kuruluşundan kısa bir süre sonra kalitesini ispat ederek global bir firma hâline geldi. Günümüzde de hız kesmeden yoluna devam eden Fakir, geliştirdiği yeni ürün ve teknolojilerle kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fakir Dynamic Rosie Kişisel Blender Seti

1097.09TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim