Forgene 60 Kapsül (S.K.T 01-2025)

Forgene 60 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Forgene 60 Kapsül

Markası : Vita Gutti Ürünlerini Gör

57406

8680244470184

5/1
PİYASA FİYATI 995.00 TL
SATIŞ FİYATI 696.5 TL
454
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı: Vita Gutti

Ürün Adı: Forgene

Ürüm Miktarı: 60 Kapsül

Ürün Özellikleri:

Forgene, genellikle içeriğindeki bileşenlerle bağışıklık sistemi ve genel sağlık üzerinde olumlu etkileri bulunduğu düşünülen bir takviye edici gıdadır. İçeriğinde genellikle antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bulunur.

Forgene'nin içeriğindeki antioksidanlar, serbest radikallerle savaşarak hücresel hasarı azaltmaya yardımcı olabilir. Bu da bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve vücudun genel olarak sağlıklı kalmasına katkıda bulunabilir. Ayrıca, içerdiği vitaminler ve minerallerle beslenme yoluyla alınması gereken önemli besin maddelerini destekleyebilir.

Her takviye ürününde olduğu gibi, bireylerin sağlık durumları ve mevcut kullanılan ilaçlarla etkileşimleri de önemlidir. Forgene gibi takviyeleri kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak faydalı olabilir. Bu tür takviyeler, genellikle dengeli bir beslenme ve yaşam tarzının yanında kullanılmalı ve bir tıbbi tedavinin yerine geçmemelidir.

Kullanım Talimatı:

Sabah ve akşam yemekten sonra 1 kapsül alınması tavsiye edilir.

Ürün İçeriği : 

Demir Dikeni (Tribulus Terrestris) Ekstresi, Noni (Morinda Citrifolia) Ekstresi, L-arjinin, L-sitrulin, Epimedium sp. Ekstresi, Magnezyum (Magnezyum oksit), Guanara ektresi, Çinko (Çinko sülfat), Vitamin B6 (Piridoksin Hidroklorür), Selenyum (sodyum selenit), Vitamin B12 (Metin Kobalamin), Yağ asitlerinin magnezyum tuzu (E4706).

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Forgene 60 Kapsül (S.K.T 01-2025)

696.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim