GNC L-Ver Formula 50 Kapsül

GNC L-Ver Formula 50 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC L-Ver Formula 50 Kapsül

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42399

048107108809

5/1
112.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC L-Ver Formula 50 Kapsül

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 50 adet kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Takviye edici gıdalar; besin takviyesi, diyet supplementi, diyet eki gibi farklı tanımlarla karşımıza çıkmaktadır. Vitamin, mineral, aminoasit, bitki, enzim gibi çok çeşitli içeriğe sahip olan takviyeler; tablet, kapsül, sıvı, toz gibi birçok değişik formda satışa sunulmaktadır.

- Bitki içerikli besin takviyeleri, bitkilerin köklerinden, tohumlarından veya yapraklarından özel tekniklerle ayrıştırılması ile elde edilir. Bitkisel içerikli gıda takviyesi kullanımında bilinçli olmakta yarar vardır. Ayrıca birden fazla gıda takviyesinin aynı anda kullanılmaması gerekir.

- GNC L-Ver Formula 50 Kapsül de bitkisel içerikli gıda takviyesidir. Özel yöntemlerle bitkilerin özü alınarak üretilmiştir.

- Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilmiş olan kapsül, Devedikeni, Enginar ve Karahindiba bitkilerini içeren özel bir formüle sahiptir. Günlük 1 kapsül için 200 mg devedikeni, 100 mg karahindiba ve 60 mg enginar yaprağı içerir.

Devedikeni: Kaba ve nemli topraklarda, ekinler arasında ya da yol kenarlarında hiçbir bakım gerektirmeden yetişen, yaprakları dikenli bir bitki türüdür. İçinde yüksek miktarda antioksidan bulunan bitkinin sağlığa birçok yararı vardır.

Karahindiba: Vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin olan bir bitkidir. Zengin bir beta-karoten kaynağı olan ve vücutta A vitamini haline dönüşen çiçekli bitki, C vitamini, potasyum, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko ve forfor içerir.

Enginar: Devedikeni ailesinden olan enginarın sağlık açısından pek çok yararı vardır. Etkili bir antioksidan olan Enginar C ve K vitamini bakımından oldukça zengindir.

- Bir şişe içerisinde 50 adet bulunan yumuşak kapsül, kolay içilebilir formdadır.

- GNC L-Ver Formula 50 Kapsül normal beslenmenin yerine geçmez. Sağlıklı bir beslenme programının yanında takviye olarak alınmalıdır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün tercihen sabahları bol su ile alınması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 kez 1 kapsül tüketilmesi uygundur. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Ürünü çocukların ulaşamayacağı serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Vitamin, mineral ve supplement bakımından geniş bir ürün yelpazesine sahip olan GNC, ürünlerini kişinin ihtiyaçlarına göre içeriklerle ABD'de üretmektedir. Bitkisel besin takviyesi olan GNC L-Ver Formula 50 Kapsül uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü almak için sitemizi tercih ederek marka ve ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC L-Ver Formula 50 Kapsül

112.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim