GNC Maca 30 Tablet

GNC Maca 30 Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC Maca 30 Tablet

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42397

048107106980

5/1
102.82 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC Maca 30 Tablet

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 30 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Yaşam ve çalışma koşullarıyla birlikte beslenme alışkanlıklarında meydana gelen değişimler gıda takviyesi kullanımını yaygınlaştırmıştır. İnsanlar; ihtiyacı olan vitamin ve minerlalleri dışarıdan almak, vücudun ihtiyaçlarını karşılayarak bağışıklık sisteminin güçlenmesini desteklemek gibi pek çok amaçla bu gıdalara başvurur.

- Piyasada vitamin ve mineral desteği dışında aminoasitler, protein tozu, performans arttırıcı, kilo ve hacim arttırıcı, zayıflama etkili gibi pek çok takviye edici besin çeşidi mevcuttur.

- GNC Maca 30 Tablet de performans arttırcı özelliği ile bilinen besin takviyesidir. Cinsel yaşam kalitesini arttırmak amacıyla formüle edilmiştir.

- Bazı durumlarda düşük libidonun desteklenmesi için besin takviyeleri veya bitki kullanımına başvurulabilir. GNC Maca 30 Tablet ise libido (cinsel istek) artışına destek olması amacıyla tasarlanmıştır.

- Libidonun artmasında etkili olan bitkiler, afrodizyaklar olarak bilinir ve dünyanın her yerinde kullanılır. GNC markasının bu ürünü afrodizyak etkilidir.

- Tablet formda olan ürün, sperm kalitesinin ve sayısının artmasına katkı sağlar.

- Dayanıklılığı arttırıcı etkiye sahip olan Maca 30 Tablet, L-Arjinin, Lepidium meyenii-Kök (maka bitkisi), Ginkgo Biloba ve terpen laktonları ile formüle edilmiştir. Aynı zamanda içeriğinde vitamin B3 bulunur.

- Vitamin B3, vücudun enerji üretim mekanizması için son derece önemlidir. Karbonhidrat yağ ve proteinlerin enerjiye dönüştürülmesinde rol oynar.

- Cinsel performansın artmasına katkı sağlayan ürün, stres etkilerinin azaltılmasına da destek olur.

Maka Bitkisi: Güney Amerika kökenli maka bitkisinin köklerinin besin değeri çok yüksektir. Maca kökü; karbonhidrat, protein, fiber, selenyum, kalsiyum, magnezyum ve demir bakımından oldukça zengindir. Enerji artışı sağlamak, daha güçlü ve dayanıklı olmak, yorgunluğu ve halsizliği azaltmak, cinsel gücü arttırmak amacıyla kullanılan maka kökü, gıda takviyelerinde karşımıza çıkmaktadır.

L-Arjinin: Vücudun doğal olarak üretemediği yarı esansiyel amino asittir. L-Arjinin, sayısız fizyolojik işlevleri yerine getirir ve egzersiz sırasında ise vücut işlevine destek olarak kas kütlesini arttırır. Bu nedenle arjinin bakımından zengin gıdaları tüketmek oldukça önemlidir.

- Daha enerjik hissetmenize katkı sağlayan takviye besinler, büyük bir tititzlikle kullanılmalıdır.

- Normal beslenmenin yerine geçmeyecek olan takviyeler hakkında kapsamlı bilgi edinmek son derece önemlidir.

- GNC Maca 30 Tablet normal beslenmenin yerine geçmez.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün destek amaçlı kullanılır.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 3 tablet bol su ile alınmalıdır. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

GNC markasının supplement ürün grubunda, performans arttırıcı olarak üretilmiş olan Maca 30 Tablet, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Tableti satın almak için sitemizi tercih ederek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC Maca 30 Tablet

102.82TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim