GNC Natural E Vitamini 100Tablet

GNC Natural E Vitamini 100Tablet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • GNC Natural E Vitamini 100Tablet

Markası : GNC Ürünlerini Gör

42400

048107099916

5/1
98.15 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: GNC Natural E Vitamini 100 Tablet

Marka Adı: GNC

Ürün Miktarı: Bir şişe içerisinde 100 adet tablet bulunur.

Ürün Özellikleri:

- E vitamini, vücudun birçok organının düzgün işlevi için gerekli olan ve yağda çözünen bir vitamindir. Güçlü bir antioksidan olan bu vitamin, doğal olarak yaşlanma belirtilerinin yavaşlamasında etkilidir. Birçok gıdada vitamin E bulunduğu gibi takviye olarak da mevcuttur.

- Güçlü bir bağışıklık sisteminin işlevi, sağlıklı cilt ve gözler için çok önemli olan E vitamini takviyeleri, son yıllarda antioksidan olarak popüler hale gelmeye başlamıştır. Bu vitamin yeterli miktarda alınmadığı zaman cildimizin güneşe karşı korunmasız kalması söz konusu olabilir.

- GNC Natural E Vitamini 100 Tablet de vücudun ihtiyacı olan vitaminin karşılanması amacıyla üretilmiştir.

- Maksimum antioksidan desteği sunan tablet, 200 IU ünite E vitamini içeren formüle sahiptir.

- Ürün, zararlı toksinlerin vücuttan atılmasını destekleyerek metabolizmayı rahatlatır.

- Yüksek oranda antioksidan desteği sunan Natural E Vitamini Tablet, cildin güzelleşmesine de katkı sağlar.

- Özel rahatsızlıklar dışında antioksidan etkiye sahip olan E vitamini eksikliği ile çok sık karşılanmaz. Bitkisel yağlar, tahıllar, et kümes hayvanları, yumurta, meyve ve sebze gibi besinlerle karşılanabilecek bir vitamindir. Şayet besin yoluyla yeterli miktarda karşılanmıyorsa gıda takviyesi olarak alınabilir.

- Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunu doğal kaynaklarla formüle etmeye çalışan GNC markasının Natural E Vitamini ise, vitaminler grubunda yer alan ve 100 tabletten oluşan gıda takviyesidir.

- E vitami eksikliğinin azaltılmasına katkı sağlar.

- Bütün gıda takviyeleri beslenmenin yetersiz kaldığı yerlerde vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin karşılanması amacıyla kullanılır.

- Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilmiş olan bu ürün, normal beslenmenin yerine geçmez, takviye besin olarak alınır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürünün bol su ile alınması tavsiye edilir. Tabletler küçük ve kolay yutulabilir formdadır.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 kez 1 kapsül alınması uygundur. Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

GNC, sağlığın korunmasına destek olmak amacıyla, kişisel ihtiyaçlar göz önüne alınarak hazırlanmış vitamin mineral karışımlarını, bitkisel ve sporcu destek ürünlerini, konusunda uzman kişiler eşliğinde kullanıcıya sunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan GNC Natural E Vitamini 100 Tablet'i uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alarak, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

GNC Natural E Vitamini 100Tablet

98.15TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim