Hardline Carbopure 4000gr

Hardline Carbopure 4000gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Hardline Carbopure 4000gr

Markası : Hardline Ürünlerini Gör

42927

8697448350303

5/1
869 TL
455
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Hardline Nutrition Carbopure

Marka Adı: Hardline

Ürün Miktarı: 4000gr

Ürün Özellikleri:

- Hacim ürünlerinin kilo artışına destek olan ürünlerden farkı, karbonhidrat ve protein miktarlarıdır. Bu ürünlerde karbonhidrat miktarı ve protein miktarı oldukça yüksektir.

- Hacim arttırıcı ürünler günlük kalori ve besin alımlarınızı fazla yemek zorunda olmadan karşılamanızı sağlar. Bu ürünlerin amacı, kilo almaktan çok kas geliştirmede destek olmaktır.

- Hardline Nutrition Carbopure 4000gr, iyi bir antrenman programının yanında kullanılan karbonhidrat ürünüdür.

- Mısırdan elde edilmiş olan Hardline Carbopure, performans artışına yönelik üretilmiştir.

- Saf karbonhidrat içeren ürün, sporunuzun daha verimli geçmesinde oldukça etkilidir.

- Sporcu beslenmesinde karbonhidratın önemi büyüktür.Karbonhidrat desteği kas glikojeninde artış sağlayarak performansınızın artmasına destek olur.

- Antrenman öncesi alınan Carbopure sporcuların performansını olumlu yönde etkilerken, antrenman sonrası alındığında ise glikojen depolarının dolumuna destek olur.

- Egzersiz öncesi karbonhidrat depolarını arttırmak için formüle edilmiş olan ürün aynı zamanda fiziksel aktivite sonrası vücudun toparlanmasını hızlandırmaya da destek olur.

- Kilo alımına destek olan ürünlerin asıl amacı en basit yoldan kalori alımına katkı sağlamaktır. Özellikle kilo almakta zorlanan kişiler tarafından tercih edilir.

- Hardline Carbopure ile maksimum performans sağlarken dayanıklılık ve enerji artışına da destek olur.

- Karbonhidrat besin desteği alan sporcular, normal ve yağ protein takviyesi alanlara göre daha uzun süre daha az yorularak çalışabilmektedir.

- Sporla ilgilenen kişilerin günde her kilogram ağırlık için 8-9 gram karbonhidrat alması yeterlidir. Sağlıklı beslenme ve performans açısından tüketilen karbonhidratların %85'i kompleks karbonhidratlardan, %15'inin ise basit karbonhidratlardan oluşması gerekir.

- Kompleks karbonhidrat içeriğine sahip olan ürün, tatlandırıcı ya da aroma içermez. Aynı zamanda içeriğinde GDO, domuz katkı maddesi, et ürünü ve Aspartam da yoktur.

- Toz formda olan ürün hızlı sindirilir. Naturel bir tada sahiptir.

- Ürün normal beslenmenin yerine geçemez. İyi bir beslenme ve düzenli sporla desteklendiğinde sağlıklı bir hacim artışı sağlanırken üründen daha iyi verim alınır.

Kullanım Şekli: 1 porsiyon yani 2 ölçek ürünü, 300 ml su ile karıştırarak spordan önce alınız. Ek olarak antrenmandan sonra 1 saat içerisinde 1 servis daha alınız.

Kullanım Sıklığı: Tavsiye edilen günlük miktarın aşılmamasında yarar vardır.

Türkiye'nin ilk sporcu gıdası markası olmayı başaran Hardline, ihtiyacınıza yönelik geniş bir ürün grubuna sahiptir. Hardline Nutrition Carbopure 4000 gr'ı ya da markanın herhangi bir ürününü Turuncu Kasa'dan uygun fiyatı ile satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hardline Carbopure 4000gr

Bu kategorinin en çok bakılanları

869TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim