Harem's Gözenek Sıkılaştırcı Akne Karşıtı Serum 30 ml (S.K.T 03-2027)

Harem's Gözenek Sıkılaştırcı Akne Karşıtı Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Harem's Gözenek Sıkılaştırcı Akne Karşıtı Serum 30 ml

Markası : Harems Ürünlerini Gör

58347

8699947708531

5/1
PİYASA FİYATI 330.00 TL
SATIŞ FİYATI 280.5 TL
454
Kişinin Favorisi

Harem's Gözenek Sıkılaştırcı Akne Karşıtı Serum 30 ml

Harem Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Karşıtı Serum 30 ml, özel içeriği sayesinde cilt bakımınızı destekleyen bir üründür. İçeriğinde bulunan AHA (Alfa Hidroksi Asit) ve pirocton olamine, gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olarak cildinizi arındırır. Bu sayede, gözeneklerin temiz ve açık kalmasını sağlayarak akne oluşumuna karşı cildinizi korumaya destek olur.

AHA, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri nazikçe çıkararak cilt yüzeyini yeniler. Bu sayede, gözeneklerin tıkanmasını önler ve ciltteki ölü deri hücrelerini temizleyerek daha sağlıklı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Pirocton olamine ise anti-mikrobiyal özelliklere sahiptir ve gözeneklerin temiz kalmasına yardımcı olarak akne oluşumunu azaltabilir.

B3 vitamini (niacinamide), cilt bariyerini güçlendirir ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda cildin doğal nem dengesini koruyarak, cildin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanmasına destek sağlar.

Harem Gözenek Sıkılaştırıcı Akne Karşıtı Serum, düzenli kullanıldığında cildinizi temizler, gözenekleri sıkılaştırır ve akne oluşumuna karşı koruma sağlar. 30 ml’lik boyutuyla kullanımı kolaydır ve günlük cilt bakım rutininize entegre edilebilir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Harem's Gözenek Sıkılaştırcı Akne Karşıtı Serum 30 ml (S.K.T 03-2027)

280.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim