Harem's Hamam & Spa Face & Body Scrub 250 ml (S.K.T 05-2027)

Harem's Hamam & Spa Face & Body Scrub 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Harem's Hamam & Spa Face & Body Scrub 250 ml

Markası : Harems Ürünlerini Gör

58340

8699947708449

5/1
PİYASA FİYATI 195.00 TL
SATIŞ FİYATI 165.75 TL
456
Kişinin Favorisi

Harem's Hamam & Spa Face & Body Scrub 250 ml

Harem Hamam & Spa Face & Body Scrub, cildi ölü derilerden arındırmaya yardımcı olan etkili bir yüz ve vücut peelingidir. Formülündeki özel bileşenler sayesinde, cildinizi derinlemesine temizlerken aynı zamanda onu pürüzsüz ve dokunması yumuşak bir hale getirir. 

Bu lüks peeling, muhteşem kokularıyla kullanıcıya baştan aşağı hoş bir deneyim sunar. Aloe vera özü, ürünün nemlendirici etkisiyle cildi derinlemesine besler ve rahatlatır. Nar yağı, cildin yağ dengesini düzenleyerek tazelik ve ferahlık hissi verir. Zeytin yağı ise zengin içeriğiyle cildi besler ve canlandırır.

Özellikle içeriğinde bulunan argan yağı, güçlü yapısıyla cilt bariyerini korur ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Bu özel karışım, cildinizi sadece temizlemekle kalmaz, aynı zamanda besler ve korur. Harem Hamam & Spa Face & Body Scrub, her kullanımda cildinizi yeniden canlandırarak daha parlak ve genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Güzellik ritüelinizin vazgeçilmez bir parçası olmaya aday bu ürün, zarif kokusuyla sizi şımartacak ve cildinizde dokunulmaz bir yumuşaklık bırakacaktır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Harem's Hamam & Spa Face & Body Scrub 250 ml (S.K.T 05-2027)

Bu kategorinin en çok bakılanları

165.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim