Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti

Kadınlar İçin Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Kadınlar İçin Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3029

5/1
152.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti :

Klorane Papirüs Sütlü Saç Bakım Maskesi 150ml, Klorane Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Kremi, Klorane Papirus Sütü İçeren Kuru İnce Şekil Almayan Saçlar İçin Bakım Şampuanı 200 ml, Klorane Eveil Matinal Meyve Esanslı Duş Jeli 200ml ürünlerinden oluşan bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiş formüllere sahip ürünlerden oluşan, bakım ve temizlik sunmaya yardımcı hediye setidir, kadınların kullanımı için tasarlanan ürünlerden biraraya getirlmiştir.

 

*Klorane Papirüs Sütlü Saç Bakım Maskesi 150ml :

İnce telli, kuru saçlara canlılık ve güç kazandırmaya, yumuşaklık, parlaklık vermeye yardımcı bir bakım maskesidir. Kadınların saçlarına verdiği önemi destekleyebilecek bir üründür. Bitkisel kökenli içeriklerle tasarlanmış olan ürünler harika kokuları ve bitkilerle zenginleştirilmiş içerikleri ile çok beğenilmektedir. Ürünlerin içeriklerinde kullanılan bitkiler özel olarak Klorane tarafından yetiştirilmekte ve her ürün özel tekniklerle toplanarak kullanılmaktadır. Fransa’da üretilmektedir.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı uygun bir ürünle, tercihen papirüs sütü içeren şampuan ile yıkadıktan sonra havlu ile kurulayınız ve maskeyi saçların uç kısımlarına yoğunlaşarak uygulayınız. Saçlarda 15 dakika kadar beklettikten sonra durulayınız. Haftada 1-2 defa kullanabilirsiniz.

 

*Klorane Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Kremi 150 ml:

İnce telli ve kırılgan saçlara nem vererek daha kolay taranması ve şekil almasına yardımcı olur. Saç tellerini yumuşatarak parlaklık vermeye ve esneklik kazandırmaya yardımcıdır. Papirüs sütü ile formüle edilmiştir. Özel bitkisel özlerle zenginleştirilmiş formüle sahiptir.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı Klorane Papirus Sütü İçeren Kuru İnce Şekil Almayan Saçlar İçin Bakım Şampuanı ile yıkadıktan sonra uygulayınız, 2-3 dakika saçlarda beklettikten sonra durulayarak arındırınız. Her şampuanlama sonrası kullanabilirsiniz.

 

*Klorane Papirus Sütü İçeren Kuru İnce Şekil Almayan Saçlar İçin Bakım Şampuanı 200 ml:

Pek çok papirüs türü arasından seçilmiş olan papirüslerden elde edilmiş süt ile formüle edilmiş olan şampuan ince telli ve kuru yapıdaki saçlara temizliğin yanında bakım etkisi sağlamaya yardımcı olur. Saçları besleyerek yumuşaklık ve parlaklık kazandırmaya, daha kolay şekil almasını sağlamaya yardım eder. Fransa’da bulunan laboratuvarlarda geliştirilen şampuanın içeriğinde bulunan bitkiler ve özel içerik en iyi etkiyi verdikleri için tercih edilmişlerdir. İnce telli saçların güçlenmesi ve nazikçe temizlenmesinde yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara uygulayarak saçlarda birkaç dakika bekletiniz ve durulayarak temizleyiniz.

Günlük kullanım İçin uygundur.

 

*Klorane Eveil Matinal Meyve Esanslı Duş Jeli 200ml :

Paraben, phenoxyethanol ve sabun içermeyen formüle sahip olan duş jeli cildi kurutmadan temizlemeye yardım eder. Ciltle uyumludur ve nem vermeye, cildi korumaya yardım eder. Hoş kokusuyla ferahlık verir. Nötr ph değerine sahiptir. Meyve esansı ve çiçek özleri içermektedir. Banyo keyfinizi daha iyi çıkartmak için yardımcı olabilecek duş jeli günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli : Islak vücuda elinizle ya da lif yardımı ile köpürterek uygulayınız, bol su ile durulayınız.

Kadınlar İçin Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Klorane Saç Ve Vücut Bakım Seti

152.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim