Kapa Plus Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 50 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : OTC İstanbul Ürünlerini Gör

55460

8681422370180

5/1
245 TL
907
Kişinin Favorisi

Kapa Plus Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 50 ml

Nemlendirir, onarır ve cildinizi korur. Eser element ve minerallerce zengin olan termal mineralli su ve E vitamini sayesinde antioksidan ve yenileyici özellikler gösterir. Tüm vücutta ve tüm yaş gruplarının kullanımına uygundur.

KULLANIM:

Temiz cildinize günde 1/2 kez nazik masaj hareketleriyle uygulayınız.

İÇERİK:

INCE Thermal Mineral Water (Aqua), Olea Europana (Oive Fruit O Hellanthus Annuus (Sunflower) Seed OL Cocos Nucifera (Coconut) O Elaeis Guineensis (Palm) Kernel OL Gycerin Tocopherol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kermel Oil, Persea Gratissirma (Avocada) OL Oenothera Bliennis (Evening Primrosej Ol, Simmondsia Chinensis (lojoba) Seed O, Macadamia Ternifolla Macadarnia: Nut) Seed O, Hypericum Perforaturn (Stiohnis Wort) Cil, Prunus. Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) nus Amygdalus Dulcis Sweet Seed Butter, Butyrospermum Parki Shea Butter Sodium Polyacrylate. Hydrogenated Polydecene, Trideceth6 DPanthenyl Alternifolia Melaleuca Leaf Acid. Triacetate, (Tea Tree) Benzoic n Phenaryethanol, Ethyiherylgiycerin, Sodium PCA, Alanine Glutamic Acid, Serine. Glycine, Sorbitol Betaine, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid Benzył Alcohol.

UYARI:

Ürünün güneşle direkt temasından kaçının. Kuru ve serin yerde, çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. İçindeki bileşenlerden birine alerjeniz var ise kullanmayınız.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Kapa Plus Nemlendirici Cilt Bakım Kremi 50 ml

245TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim