Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti

Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti
  • Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti

Markası : Lierac Ürünlerini Gör

56966

8683735282037

55
894 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti

Kit İçeriği ; 

Çatlakları Önlemeye Yardımcı Jel 200 ml

Ürün Özellikleri : 

Ciltte oluşabilecek çatlakları önlemeye ve mevcut çatlakların görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir üründür. Genellikle hamilelik, hızlı kilo alıp verme, ergenlik dönemi gibi durumlarda ciltte çatlaklar oluşabilir. Bu jel, cildin esnekliğini artırmak, nemlendirmek ve böylece çatlak oluşumunu engellemek için kullanılabilir. Ürünü düzenli olarak kullanmak, cildin daha esnek ve sağlıklı görünmesine yardımcı olabilir.

Kullanım Şekli : 

-Ürünü kullanmadan önce, uygulama yapılacak bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Cildin temiz olması ürünün etkinliğini artırabilir.

-Jeli, çatlak olma potansiyeli bulunan bölgelere veya mevcut çatlakların üzerine ince bir tabaka halinde uygulayın. Masaj yaparak cilde yedirerek emilmesini sağlayın.

-Ürünü düzenli olarak kullanmaya özen gösterin. Genellikle ürünün kullanım sıklığı ürünün ambalajı veya kullanım talimatları tarafından belirtilir. Belirtilen sıklıkta düzenli kullanım, etkinliği artırabilir.

-Çatlakların azalması veya önlenmesi zaman alabilir. Ürünü düzenli ve uzun süreli kullanmak daha etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir.

Ürün İçeriği : 

Alchemilla Vulgaris Extract ( Aslan Pençesi ), Hedera Helix IVY Leaf/Stem Extract ( Duvar sarmaşığı yaprağı) , Equısetum Arvense Extract Tarla atkuyruğu).

Çatlak Görünümü Azaltmaya Yardımcı Ampul 20x5 ml

Ürün Özellikleri : 

Ciltteki çatlakların görünümünü azaltmaya ve ciltteki elastikiyeti artırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir üründür. Genellikle hamilelik, hızlı kilo alıp verme veya cilt esnekliğinin azalması gibi durumlar sonucu ciltte çatlaklar oluşabilir. Bu ampuller, ciltteki çatlakların görünümünü azaltmaya ve cildin daha pürüzsüz, esnek ve sağlıklı görünmesine yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiştir. Bu ürün genellikle belirli bir süre boyunca düzenli kullanılarak etkili olabilir. Kullanım talimatları genellikle her ampulün nasıl kullanılacağını ve ne sıklıkla kullanılması gerektiğini belirtir. Bu ürünü kullanmadan önce ambalajındaki talimatları dikkatlice okumanız önemlidir.

Kullanım Şekli : 

-Uygulama yapılacak bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Temiz bir cilt ürünün etkinliğini artırabilir.

-Ampulü kullanmadan önce, genellikle ampulü kırıcı veya bir peçete yardımıyla dikkatlice açın. Ampul cam olduğu için dikkatli olmalısınız.

-Ampul içeriğini çatlak olma potansiyeli bulunan bölgelere veya mevcut çatlakların üzerine uygulayın. Ürünü masaj yaparak cilde yedirerek emilmesini sağlayın.

-Ürünü genellikle ambalajında veya kullanım talimatlarında belirtilen sıklıkta kullanmaya özen gösterin. Düzenli kullanım ürünün etkinliğini artırabilir.

-Ürün ambalajı veya kutusu üzerinde belirtilen özel talimatları takip etmek önemlidir. Her bir ampulün nasıl kullanılması gerektiği ve ne sıklıkla kullanılması gerektiği genellikle ürünle birlikte verilen talimatlar içinde belirtilir.

Ürün İçeriği : 

Aqua/water, propanediol. alchemilla vulgaris leaf extract heedera helix (ıvy) leaf/stem extract sodium benzoate. Sodium salicylate. Eoisetum arvense extract. Tetrasodium glutamate diacetate citric acid. Sodium hydroxide

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamız üzerinden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
E** E**
24.11.2023
begendık

Kardeşim için almıştım çok memnun kaldı<br /> <br />

C** n**
24.11.2023
avantajlı

ürün orjinal fiyat olarakta daha avantajlı oluyordu doktorumun tavsiyesi üzerine aldım<br /> <br />

e** n**
24.11.2023
çok memnunum

İkinci hamileliğim ilk hamileliğimde de kullandım çok memnunum<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lierac Phytolastil Çatlak Görünümüne Karşı Etkili Bakım Kiti

894TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim