Moos Likid PH 5 5 Intimen 200 ml

Moos Likid PH 5 5 Intimen 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Moos Likid PH 5 5 Intimen 200 ml

Markası : Moos Ürünlerini Gör

43188

8691502019755

5/1
324.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Moos

Ürün Adı: Moos Likid pH 5.5 Intimen

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri: 

- Moos Likid pH 5.5 Intimen, genital bölgeyi etkili bir şekilde temizlemeye katkı sağlayan likid formda olan cilt temizlik ürünüdür.

- Moos Likid pH 5.5 Intimen, erkeklere özel olarak formüle edilmiştir.

- Erkeklerde hassas bölgenin asidik pH dengesi, zararlı maddelere karşı koruyucu ve önüne geçici bir rol oynar. Cildi dış etkilerden korur.

- Moos Likid pH 5.5 Intimen, sağlıklı cildin 5.5'lik pH değerine sahiptir. Bu sayede doğal genital bölge florasına zarar vermeden temizlemeye ve deodorize etmeye destek olur.

- Hassas cildin yumuşamasına ve korunmasına katkı sağlar. Genital bölge sorunlarına karşı destekler.

- İçeriğindeki Chlorhexidine Digluconate maddesinin üstün koruma özelliği vardır. Kullanımdan itibaren cilde yerleşerek zararlılara karşı 6 saat süren koruma sağlamaya çalışır.

- Sabun cildin temizlenmesine katkı sağlarken özellikle narin ciltlerde, cilt kuruluğuna neden olup cildin tahriş olmasına sebep olabilmektedir.

- Bu riske maruz kalınmaması için ürünün içeriğinde sabuna yer verilmemiştir.

- SLS, SLES, Tuz, Paraben, Sülfat, Silikon, Alkali ve Boyar madde ile Alerjen Koruyucular MIT, CIT ve Phenoxyethanol içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir.

- Moos Likid pH 5.5 Intimen, yumuşak bir formüle sahip olup tahriş karşıtı içeriğe sahiptir.

- Genital bölge temizliğiniz için idealdir ve genital bölge hijyeni için yumuşak ve sabunsuz bir bakım yapılmasına katkı sağlar.

- Ferahlatıcı bir etkisi vardır ve genital bölgede kötü koku oluşmaması için katkı sağlar ve hoş bir koku vermeye çalışır.

- Moos Likid pH 5.5 Intimen’in formülünde papatya özü, allantoin ve bisabolol yer almaktadır.

- Papatya, ciltteki gözenekleri açmaya ve cilde canlılık kazandırmaya katkıda bulunur. Cildin hassas bir şeklide temizlenmesine destek olur. Cildi yatıştırıcı özellikleri sebebiyle cildin rahatlamasına katkıda bulunur. Cildi yumuşatmaya destek olur.

- Bisabolol, tahriş karşıtı özelliklere sahiptir. Cildin yenilenmesine ve canlanmasına destek olur. Cildin yatışmasına ve rahatlamasına katkıda bulunur.

- Allantoin, tahriş karşıtı etkileri vardır ve cilt sağlığını korumaya destek olur. Cildin nemlenmesine ve yumuşaklık kazanmasına katkıda bulunur.

- Moos Likid pH 5.5 Intimen, genital bölgenin hijyenin sağlanmasına ve oluşabilecek kötü kokuları gidermeye destek olan likid temizleyicidir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Moos Likid pH 5.5 Intimen’i, biraz ılık suyla avucunuzda köpürtünüz. Genital bölgeyi yumuşakça temizleyiniz ve daha sonra bol su ile durulayınız.

- Günde iki kez (sabah ve akşam) veya tavsiye edilen sıklıkta kullanınız. Beklenmeyen durumlarda kullanımı bırakınız. Küçük çocuklardan uzak tutunuz.

- Gerekli durumlarda cinsel ilişki öncesi ve sonrası ile havuz öncesi ve sonrası kullanımı tavsiye edilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 

Moos markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Moos Likid PH 5 5 Intimen 200 ml

324.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim