Nuxe Prodigieux Parfüm Seti

Nuxe Prodigieux Parfüm Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Prodigieux Parfüm Seti

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

55343

3264680023996

55
700 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Set İçeriği ;

Nuxe Prodigieux Parfüm 30 ml

Ürün Özellikleri : 

Genellikle hoş ve çekici bir koku sağlayarak kullanıcıya tazelik ve keyifli bir deneyim sunar. Çiçeksi ve odunsu notalarıyla öne çıkar ve kullanıcıya kendini iyi hissettirebilir. Bu parfüm, ferahlık ve hoş koku arayanlar için tercih edilebilir.

Kullanım Şekli : 

Genellikle bilek içi, boynun arka kısmı, kulak arkası gibi nabız noktalarına uygulanır. Bunlar, vücudun sıcak noktaları olduğu için parfümün kokusunun daha uzun süre kalmasına yardımcı olur. Genellikle birkaç püskürtme yeterlidir, bu da kokunun ideal düzeyde kalmasını sağlar.

Ürün İçeriği: 

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL

Nuxe Prodigieux Duş Jeli 100 ml

Ürün Özellikleri : 

Genellikle cildi nazikçe temizleyen ve ferahlatan bir duş jeli olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde genellikle cildi kurutmaya karşı koruyucu ve nemlendirici özellikler taşıyan bileşenler bulunur. Bu duş jeli, ciltteki kiri ve yağı nazikçe arındırırken aynı zamanda hoş bir koku deneyimi de sunar. Özellikle duş sırasında cildin tazelenmesine ve yumuşak kalmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli : 

-Duş alırken veya banyo yaparken, biraz duş jeli avuç içine alın.

-Avuçlarınızda hafifçe köpürene kadar jeli ovalayın.

-Köpüğü vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Islak cilde kullanıldığında daha iyi bir köpüklenme sağlayabilir.

-Vücudunuzdaki kirleri ve yağı nazikçe temizlemek için jeli kullanın. Ardından durulayın.

-Duştan çıktıktan sonra cildinizi nazikçe kurulayın.

Ürün İçeriği: 

AQUA/WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERYL OLEATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 77491/IRON OXIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL

Nuxe Prodigieux Vücut Sütü 30 ml

Ürün Özellikleri : 

Genellikle cildi nemlendirir, besler ve yumuşatır. İçeriğinde genellikle cildi nemlendirmeye yardımcı olan özel bileşenler bulunur. Bu vücut sütü, cilde genellikle ipeksi bir dokunuş ve hoş bir koku sağlar. Ayrıca cildi besler ve pürüzsüzleştirirken, kuruluğu önlemeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli : 

-Temiz ve kuru bir cilde uygulamak için idealdir. Duştan çıktıktan veya cildinizi temizledikten sonra kullanabilirsiniz.

-Bir miktar vücut sütünü avuç içine alın.

-Avuçlarınızı birbirine sürterek sütü vücudunuzun istediğiniz bölgelerine nazikçe yayın.

-Sütü cilde iyice yedirerek masaj yapın. Genellikle cilde hafifçe dairesel hareketlerle uygulamak daha etkili olabilir.

-Cildiniz tarafından emilene kadar bekleyin. Hızlıca emilir ve ciltte yağlı bir his bırakmaz.

Ürün İçeriği: 

Aqua/Water, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Hydrogenated Coconut Oil, Macadamia Integrifolia Seed oil, Behenyl Alcohol, Parfym/Fragrance, Hydroxyethyl Urea, Arachydyl Alcohol, Cocos Nucifera Coconut Oil, Copernicia Cerifera Cera/ Copernicia Cerifera Carnauba Wax, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Silica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Capryloyl Glycine, Prunus Amygdalus Dulcis Sweet Almond Oil, Coryllus Avelana Hazel Seed Oil, Arachidyl Glucoside, Citric Acid, Ethyl Hexyl Glycerin, Sodium Hydroxide, Carbomer, Dimethiconol, Camellia Oleifera Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Stearoyl Glutamate, Mica, CI77891/Titanium Dioxide, Ammonium Lactate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Ge|||iol.

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamız üzerinden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
n** c**
23.11.2023
bayıldım

bayıldım tek kelime ile mukemmel

z** **
23.11.2023
mükemmel

setin içeriği çok güzel severek kullanıyorum

** T**
23.11.2023
mükemmel

mükemmel

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Prodigieux Parfüm Seti

700TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim