Ocean Cosakondrin Plus 60 Tablet (S.K.T 01-2027)

Ocean Cosakondrin Plus 60 Tablet (S.K.T 05-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Ocean Cosakondrin Plus 60 Tablet (S.K.T 05-2025)

Markası : Ocean Ürünlerini Gör

42789

8697595870594

55
PİYASA FİYATI 674.50 TL
SATIŞ FİYATI 505.88 TL
3163
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Ocean

Ürün Adı: Orzax Cosakondrin Plus

Ürün Miktarı:  60 Tablet

Ürün Özellikleri:

Orzax Cosakondrin Plus, beslenmenize destek olması için geliştirilmiş gluten içermeyen bir gıda takviyesidir.

Gıda takviyeleri asla dengeli ve yeterli beslenmenin yerine geçemez ve her zaman yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmeye özen göstermek gerekir. Ama bazı durumlarda vücut desteğe ihtiyaç duyabilir.

Orzax Cosakondrin Plus, eklem sağlığınızı desteklemeye yardım eden bir gıda takviyesidir.

Orzax Cosakondrin Plus’ın içeriğinde Glukozamin Sülfat, Kondroitin Sülfat, MSM (Methysulfonymethane), Vitamin C, Tip 2 Collagen, Manganez ve Selenyum bulunmaktadır.

Glukozamin Sülfat, eklem sağlığının korunmasına destek olur. Eklem ağrılarının giderilmesine yardım eder.

Kondroitin Sülfat, vücudumuzda doğal olarak mevcut olan bir maddedir. Yeni kemikler ve kıkırdak üretmeye, hasar görmüş olanları tamir etmeye yardım eden bir protein cinsidir.

MSM (Methysulfonymethane), cilt sağlığının geliştirilmesine katkıda bulunur. Eklemlere, kıkırdaklara sülfür girişini destekleyerek bağ doku esnekliğine ve devamlılığına yardım eder.

Vitamin C, vücut direncini artırmaya yardım eder ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Antioksidan özelliği nedeniyle vücudu zararlı maddelerden arındırmaya katkı sağlar. Göz sağlığına katkıda bulunur. Diş ve diş eti sağlığını korumaya yardım eder. Vücuda enerji kazandırmaya katkıda bulunur. Güçlü içeriğiyle cilt sağlığını korumaya, cildin beslenip canlanmasını sağlamaya destek olur.

Tip 2 Collagen, eklemlerdeki bağ dokularının güçlü ve esnek olmasına destek olur. Kas kütlesini artırmaya ve kas sağlığını korumaya yardım eder. Kemiklerin yoğunluğunu artırmaya ve kemiklerin güçlenmesine destek olur.

Manganez, vücudumuzda az bir miktarlarda bulunan bir mineraldir. Eklemlerdeki bağ dokularının güçlü ve esnek olmasına yardım eder. Kemiklerin güçlenmesine destek olur.

Selenyum, bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve işleyişine destek olur. Vücudun toksinlerden arındırılması sürecine katkıda bulunur.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Kullanım Şekli:

Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; yetişkinler için yemekten sonra günde 2 tablet alınması önerilir. Tablet çiğnenmeden yutulmalıdır.

 Ürün İçeriği : 

Her 3 tablette ; 

Glukozamin Sülfat - 1500 mg Kondroitin Sülfat  - 1200 mg MSM - 252 mg Vitamin -  C 60 mg Tip 2 Kollajen - 30 mg Manganez - 2 mg Selenyum - 55 mcg

Ocean markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
M** **
25.10.2022
MUSTAFA

memnun kaldı dedem için almıştım

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ocean Cosakondrin Plus 60 Tablet (S.K.T 01-2027)

505.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim