Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)

Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30142

44386062535

5/1
55.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)

Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)

Ürün Miktarı: Siyah Kajal kalem 0,9 g; Siyah Tekli kalem 0.28 g; Siyah Likit Eyeliner 0.6 ml

Ürün Özellikleri: Lens kullananlar ve hassas gözler için uygundur. Paraben ve gluten içermez.

Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner ürünlerinden oluşan set ile çarpıcı bakışlar elde edebilirsiniz. Uzun süre kalıcıdır.

Sonuç: Çarpıcı bir biçimde göz makyajınızı tamamlamanızda yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Siyah Kajal Kalem; göz içlerine, alt ve üst kirpiklerin diplerine uygulanır. Siyah Tekli Kalem; alt kirpik diplerine uygulama yapılır. Siyah Likit Eyeliner; göz kapağı üzerine uygulanır.

Makyaj yapmak, kadınların vazgeçemediği alışkanlıklarından biridir. Özellikle göz makyajı, bakışlara anlam ve derinlik katmada, gözleri belirginleştirmede ve ortaya çıkarmada etkilidir.

Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner ürünlerinden oluşan, Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set ile göz makyajınızı tamamlayabilir ve çekici bakışlara sahip olabilirsiniz.

Siyah Kajal Kalem; üst ve alt kirpik diplerine uygulanan ürün, bakışlarınızı belirginleştirmeye çalışır. Siyah rengi ile çekiciliğinizi ortaya çıkarır.

İçerik: Hydrogenated Polyisobutene, Mica, Beeswax, Caprylic/Capric Glycerides, Ozokerite, Silica, Hydrogenated Coco-Glycerides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Jojoba Esters, Microcrystalline Wax, Fragrance, Dimethicone, Polybutene, Alumina Magnesium Metasilicate, Androstadienone, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Cetyl Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Epimedium Sagittatum Leaf/Stem Extract, Panthenyl Ethyl Ether, Pregnadienol, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane May Contain: Iron Oxides, Ferric Ammonium Ferrocyanide.

Siyah Tekli Kalem; alt kirpik diplerine uygulanır. Siyah rengi ile gözleriniz belirginleştirmeye ve bakışlarınıza derinlik katmaya çalışır. Yumuşak formülü ile size uygulama kolaylığı sağlar.

İçerik: Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Polyethylene, Ozokerite, Lauroyl Lysine, Synthetic Beeswax, Octyldodecanol, Androstadienone, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Diisostearyl Malate, Disteardimonium Hectorite, Fragrance, Lecithin, Pregnadienol, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Tocopherol May Contain: Black 2, Iron Oxides Kohl.

Siyah Likit Eyeliner;göz kapağı üzerine uygulanan ürün, kedigözü etkisi yaratmak için kullanılabilir. Göz pınarından kuyruk kısmına kadar uygulama yapılır. Daha belirgin ve çekici bir etki için, uca doğru genişleterek uygulama yapın.

İçerik: Water, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Triethanolamine, Oleyl Alcohol, Androstadienone, Bisabolol, Disodium EDTA, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Epimedium Sagittatum Leaf/Stem Extract, Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Magnesium Aluminum Silicate, Panthenol, PEG-12 Dimethicone, Pregnadienol, PVP, Simethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

3 üründen oluşan bu set ile yoğun, buğulu, dramatik, sexy bakışlar elde edebilirsiniz.

Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmaya yardımcı olabilecek, Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set, Turuncu Kasa’ da indirimli uygun fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Sexy Booster 3'lü Set (Siyah Kajal kalem-Siyah Tekli kalem- Siyah Likit Eyeliner)

55.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim