Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi 175 ml

Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner ( Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi ) 175 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner ( Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi ) 175 ml
  • Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner ( Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi ) 175 ml

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

57317

3701436915735

55
PİYASA FİYATI 644.00 TL
SATIŞ FİYATI 450.8 TL
456
Kişinin Favorisi

Marka:Phyto

Ürün: Radiance Enhancer Conditioner Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi 175 ml

Miktar: 175Ml

Kullanım Talimatı:

Şampuanlama:

Saçınızı uygun bir boyalı saçlar için şampuanla yıkayın. Boyalı saçlar için özel şampuanlar genellikle renk koruma özelliklerine sahiptir.

Su İle Durulama:

Şampuanı iyice durulayın ve saçınızdaki fazla suyu hafifçe sıkarak çıkarın.

Saç Kremi Uygulama:

Saç kremi kullanmadan önce ambalajdaki talimatları dikkatlice okuyun.

Saç kremi genellikle uçlardan başlayarak saçın ortasına doğru uygulanır. Saç diplerine doğrudan uygulamaktan kaçının, çünkü bu saçın ağırlaşmasına neden olabilir.

Dağıtma ve Masaj:

Saç kremi uygulandıktan sonra parmaklarınız veya bir tarak yardımıyla saç kremi homojen bir şekilde dağılana kadar saçlarınızı nazikçe tarayın.

Saç kremi uygulanırken saç uçlarına özel bir önem vermek, genellikle daha kuru ve zarar görmüş olan bu bölgelere daha fazla nem sağlamaya yardımcı olabilir.

Bekleme Süresi:

Saç kremi, ürünün talimatlarına göre belirlenen bir süre boyunca saçta bekletilir. Bu süre genellikle birkaç dakikadır. Bekleme süresi, saç kremi içerisindeki aktif maddelerin saça nüfuz etmesine ve etkili olmasına yardımcı olur.

Durulama:

Bekleme süresi tamamlandığında, saç kremi iyice durulanır. Ilıman su kullanarak durulama yapabilirsiniz.

Kurulama:

Saçınızı nazikçe havlu ile kurulayın veya havlu kurulama işlemini tamamladıktan sonra saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri: Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner, boyalı saçlar için özel olarak formüle edilmiş bir saç kremidir. Bu ürün, boyalı saçların özel bakım ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilmiştir. İşte bu saç kremiyle ilgili bazı özellikler:

Renk Koruma: Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner, saçların renk kalitesini korumaya yardımcı olur. Boyalı saçlarda renk solması sıkça karşılaşılan bir sorundur, ancak bu saç kremi renk solmasını önleyerek saçın canlılığını korumaya çalışır.

Nem Dengeleme: Saçı derinlemesine nemlendirir ve saç tellerinin kurumasını önler. Bu, saçın yumuşak, parlak ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunur.

Parlaklık Artırıcı: Saçın doğal parlaklığını artırmaya yönelik özel içeriklere sahiptir. Bu, saçın ışıltılı ve canlı görünmesine yardımcı olabilir.

Saç Tellerini Güçlendirme: Saç kremi, saç tellerini güçlendirmeye ve saç yapısını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bu, saçın daha sağlıklı ve dayanıklı olmasına katkıda bulunabilir.

İçindekinler: Aqua/Water/Eau*, Cetearyl Alcohol*, Cetyl Alcohol*, Behentrimonium Chloride, Xylitylglucoside*, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Anhydroxylitol, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Pongamia Glabra Seed Oil*, Glycerin*, Maltodextrin*, Ethylhexylglycerin, Xylitol*, Citric Acid*, Tocopherol*, Althaea Officinalis Root Extract*, Hydrolyzed Rice Protein*, Phytic Acid*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract*, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Gluconolactone*, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract*, Calcium Gluconate.*Ingredients of natural origin.

Kolay Kullanım: Genellikle saç kremi, kullanımı kolay olan bir formülle gelir. Uygulaması basit ve etkilidir.

Yorumlar
** **
24.11.2023
süppeerr

paketleme güzeldi hızlı geldi

a** **
24.11.2023
başarılı

paketleme güzeldi hediye için teşekkür ederim

** **
24.11.2023
süpeerr

kargo süreci hızlıydı

g** b**
24.11.2023
saçlarım

gerçekten saçlarıma çok iyi geldi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Color Radiance Enhancer Conditioner Boyalı Saçlar İçin Saç Kremi 175 ml

450.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim