Regiwom Multivitamin & Mineral 30 Kapsül (S.K.T 10-2026)

Regiwom Multivitamin & Mineral 30 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Regiwom Multivitamin & Mineral 30 Kapsül
  • Regiwom Multivitamin & Mineral 30 Kapsül

Markası : Vita Gutti Ürünlerini Gör

57556

8680244470122

55
PİYASA FİYATI 355.00 TL
SATIŞ FİYATI 301.75 TL
458
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Vita Gutti

Ürün Adı: Regiwom Multivitamin & Mineral

Ürüm Miktarı: 30 Kapsül

Ürün Özellikleri:

Regiwom Multivitamin & Mineral, içeriğinde bir dizi vitamin, mineral ve bitkisel öz içeren bir takviye üründür. Kırmızı Kore Ginsengi, enerji arttırıcı ve adaptogenik özelliklere sahiptir. Vitamin ve mineraller, vücut için temel besin öğeleridir ve immün sistem, kemik sağlığı, enerji metabolizması gibi birçok biyolojik süreçte kritik bir rol oynarlar.

Zencefil ve Guarana, genellikle enerji arttırıcı ve sindirim sağlığını destekleyici özelliklere sahip doğal bileşenlerdir. Koenzim Q-10, hücresel enerji üretimine katkıda bulunabilir ve antioksidan özelliklere sahip olabilir. Beta Glukan, bağışıklık sistemini desteklemek amacıyla kullanılır.

Folik asit, biotin, vitamin B12 ve diğer B vitaminleri, enerji metabolizması, sinir sistemi sağlığı ve hücre bölünmesi gibi önemli işlevlere katkıda bulunabilir. Bu takviye, genel olarak genel sağlık ve günlük besin ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce, özellikle hamilelik, emzirme veya kronik bir sağlık durumu gibi durumlarda, bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir. Dozaj ve kullanım talimatlarına dikkat edilmelidir.

Kullanım Talimatı:

Günde 1 kez 1 kapsül alınması tavsiye edilir.

Ürün İçeriği : 

Kırmızı Kore Ginsengi (Panax ginseng), Kalsiyum (Kalsiyum glukonat), C Vitamini (L-Askorbik asit), Magnezyum (Magnezyum oksit), Zencefil (Zingiber officinale), Guarana, Beta Glukan (Diğer Kaynaklar), Potasyum (Potasyum sülfat), Koenzim Q-10, Vitamin B3 (Nikotinik asit), Demir (Ferroz glukonat), Vitamin E (DL-alfa-tokoferil asetat), Çinko (Çinko sülfat), Manganez (Manganez sülfat), Bakır (Bakır sülfat), Vitamin A (Retinol), Folik asit (Kalsiyum L-metilfolat), Biotin (D-Biotin), Iyot (Potasyum iyodür), Fosfor (Ferroz amonyum fosfat), Selenyum (Sodyum selenit), Vitamin B5 (D-Pantotenat kalsiyum), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B6 (Piridoksin hidroklorür), Vitamin B1 (Tianin hidroklorür), Bor (Borik asit), Molibden (Sodyum molibdat), Vitamin D (Kolekalsiferol), Krom (Krom pikolinat), Vitamin B12 (Metilsikobalamin).

Yorumlar
O** T**
07.12.2023
burda bulduğum için şanslıyım

Her yerde aradım sadece burda bulabildim çoğu eczanede bulunmuyor

E** N**
07.12.2023
Severek kullanıyorum

Kış aylarında tavsiye üzerine aldım güzel geldi dinç hissetdiriyor

B** Y**
07.12.2023
güzel

Vitamin takviyesi için aldım iyi geldi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Regiwom Multivitamin & Mineral 30 Kapsül (S.K.T 10-2026)

301.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim