Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml

Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml
  • Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml
  • Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml

Markası : Skin's Derma Ürünlerini Gör

58301

8684008328049

5/1
859 TL
456
Kişinin Favorisi

Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml

İçeriğindeki Amino asit complex ile cildi 48 saate kadar nemlendirirken, Skin's Derm'in *PatchH2o™ ve *Proteasly™ teknolojisi ile 42 gün sonrasında %35'e varan bir cilt sıkılığı sağlar( klinik çalışmalarla kanıtlanmış etki). Yeni Nesil ince Molekül SPF 30 ile tüm gün cildi korur.

Hyaluronic acid: Cildin canlılığını ve doğallığını korumaya yardımcı olurken , yüksek su tutma özelliğiyle de kuru cildin parlak ve taze görünmesini sağlar.

Green Peas extract : Cildin yaşlanma sürecini önlemede yardımcı olur ve cilde doğal bir parlaklık sağlar. İçiriğindeki: flavonoidler, vücudun minik ordusunu oluşturan antioksidanlardır. İçeriğinde bulunan kateşin, epikateşin, karotenoid ve alfa karoten gibi antioksidanlar ile de cildin sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar.

Amino Acid Complex:   İçeriğinde bulunan serin ve trehaloz cildin yenilenmesini sağlayarak, ciltteki ince kırışıkların daha az belirgin olmasında yardımcı olur. Cildin elastik dokusunu iyileştirerek daha sıkı ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Pullulan : Bu doğal polisakkarit, GDO'suz ve toksik olmayan mantar türleri ile hidrolize edilmiş gıda sınıfı bir nişastanın fermantasyonu ile üretilir. Glukozit birimlerinden oluşur, suda yüksek oranda  çözünür.   Özellikleri onu kozmetikte nemlendirici uygulamalar için mükemmel bir aday yapar. Pullulan, Japonya'da 20 yılı aşkın bir süredir gıda katkı maddesi olarak satılmaktadır. Ayrıca FDA'dan onaylı bir gıda maddesi olarak güvenli kabul edilmiştir. 

Proteasyl : Cildin elastikiyetini ve sıkılığını etkinleştirmek için tonisite sinyallerini uyarır. Cildin kendi enzim dengesinin yenilenmesine yardımcı olur. Farklı cilt katmanlarında yaşa bağlı bozunma süreçlerini hafifletmeye katkıda bulunur. Sıkılaçtırıcı dokuların neo sentezini destekler. Cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. Rahatlatıcı, anti stres ve iritasyon karşıtıdır. Aynı zamanda cildimizdeki yararlı mikroorganizmalar ile birlikte çalışıp cilt mikro florasını koruyan bir prebiyotikdir. 24 saat sonrası başlayan esneklik ve 42 gün sonrasında plaseboya göre yüzde % 35 daha sıkı bir cilt elde edilir. 

Pacth2o : Doğal Biyopolimerlerden oluşan, cildin su kaybını azaltıp, son uygulamadan sonra 5 güne kadar uzun süreli nemlendirme sağlayan bir aktiftir. Cilt hücrelerinin kimyasal kirleticiler tarafından oksidasyona karşı korunmasına katkıda bulunur. Gliserin, serin ve trehaloz  içeren yüksek konsantrasyonda bir nemlendirme kompleksi içeren doğal biyopolimerlerin moleküler bir ağıdır. 

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamız üzerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Skins Derm Spf30 Moisturizing Cream 50 ml

859TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim