Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Sterimar Ürünlerini Gör

52668

3331300097221

5/1
228.75 TL
454
Kişinin Favorisi

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi günlük burun hijyeni için burnun doğal nemini kazanmasını sağlar. Burun yoluyla uygulanan tedavilerin etkisini artırmasın sağlar. Tıkanmış ve dolu burnun temizlenmesine yardımcı olur. Yapılan burun ameliyatlarından sonra kullanılabilir. KBB (Kulak, Burun, Boğaz)rahatsızlıklarının önlenmesine yardımcı olur.

KULLANIM:

Basınç uygulayarak kullanıma hazırlayınız. Püskürtücü ucu yavaşça burnunuza yerleştiriniz. Püskürtücü uca kısa süreli basınç uygulayınız. Burnunuz tıkalı veya doluysa püskürtücü uca birkaç saniye boyunca basınç uygulayınız. Burnunuzu silmeden önce fazla sivinin dışan akması için bekleyiniz. Aynı işlemi diğer burun deliği için de uygulayınız. Püskürtücü ucu çıkartınız, sıcak su ile temizleyip kurulayınız. Her bir burun deliğine günde 2-6 kez uygulayınız. Gerekli olduğunda uygulama sikliği artırılabilir.

UYARI:

Tup, inert bir gazla (azot) basınç altında tutulmaktadır. Çözelti içerideki başka bir kapta bulunmakta ve azot ile temas etmemektedir. Tüpü basınçtan ve güneş ışığından koruyunuz. 50 °C'nin üzerindeki sıcaklığa maruz bırakmayınız. Boşaltılmış tüpü delmeyiniz veya ateşe atmayınız. Güvenlik etiketi bozulmuş ambalajlanı satın almayınız.

İÇİNDEKİLLER:

0 doğal deniz suyu. Konum her kon için tüp. Sterimar içerdiği deniz suyunda bulunan mineral tuzlar ve eser elementlerin (bakır, demir, manganez, selenyum, çinko, vb.) faydalı özelliklerini barındıran izotonik bir çözeltidir. "Izotonik çözelti: insan vücudundaki hücreler içinde bulunan tuz konsantrasyonu ile aynı oranda tuz içeren çözeltidir. Saf Su: 100 ml'ye tamamlayacak kadar Yaklaşık 150 püskürtme sağlar. Koruyucu içermez.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 ml

228.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim