Uriage Bariesun Children Spray SPF50+ 200ml - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi

Uriage Bariesun Children Spray SPF50+ 200ml - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Uriage Bariesun Children Spray SPF50+ 200ml - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi

41741

3661434001420

5/1
152.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Uriage Bariesun Children Spray SPF50+ 200ml

Marka Adı: Uriage

Ürün Adı: Uriage Bariesun Children Spray Spf50+ - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Uriage Bariesun Children Spray Spf50 - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi, çocukların hassas cildine özel olarak geliştirilmiş bir üründür.

- Hafif ve kolay emilen formülüyle cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya destek olur.

- Güneşin zararlı etkilerinin her gün daha da açığa çıktığı, uzmanlar tarafından sürekli bahsedildiği günümüzde güneş koruyucu krem kullanmadan güneş ışığına (UVA ve UVB ışınlarına) maruz kalmak cildimize oldukça ciddi zararlar verebilmektedir.

- Güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmak ciltte istenmeyen lekelerin oluşmasına, cildin sağlıklı yapısının bozulmasına neden olabilir. Bu nedenle güneş koruyucuları ihmal etmemek, güneşe çıkmadan önce mutlaka uygulamak önemlidir

- Biz yetişkinlere bile ciddi zararlar verebilen, tedirgin edebilen güneş ışınlarının bebeklere ve çocuklara etkisi elbette bizdekinden fazla olacaktır.

- Çocukların güneş koruyucu olmadan güneş ışınlarına maruz bırakılması ciddi cilt ve sağlık problemlerine yol açabilir. Kaldı ki çocukların güneş koruyucuyla bile olsa doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmaması gerektiği uzmanlar tarafından sürekli dile getirilmektedir

- Çocukların cildi biz yetişkinlerinkinden daha hassas, narindir. Bu nedenle daha özenli bir bakım ister.

- Zararlı güneş ışınları karşısında korumasız kalan bebek cildi Uriage tarafından özenle incelenmiş ve bu hassas cildin yapısına uygun olarak bu güneş koruyucu geliştirilmiştir.

- Uriage Bariesun Children Spray Spf50, uygulandığında çocuğunuzun cildinde görünmeyen bir tabaka oluşturmaya ve çocuğunuzun cildini UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardım eder.

- Cilt yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşmasını destekleyen ürün içeriğindeki termal su ve aquaspongines sayesinde korunan cildin beslenmesine yardım eder.

- Termal su ve aquaspongines bileşimi cildin su tutma kapasitesini arttırır ve cilt yapısının dış etkenlere karşı daha dayanıklı hale gelmesini destekler. Cildin nem dengesinin düzenli hale gelmesine yardım eder.

- İçeriğindeki C ve E vitaminleri cildi beslemeye, ciltte canlılık ve daha sağlıklı bir yapı oluşturmaya destek olur.

- Ürün, çocuklar ve bebekler gibi yetişkinlerin de kullanımına uygundur.

- Ürün içeriğinde komedojenik bulundurmaz.

- Kokusuzdur. Hipoalerjenik bir üründür.

Kullanım Şekli: Güneşe maruz kalmadan 20 dakika kadar önce yüz, boyun ve vücudun açıkta kalan bölgelerine nazikçe uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Güneş koruyucuların genel olarak 4 saatte bir, güneşe fazla maruz kalınıyorsa da 2 saatte bir yenilenmesi önerilir. Suya ve ya havluya temas edilmesi halinde yenilenmesi önerilir. Ne kadar koruyucu ürün kullansanız da çocukların doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmaması tavsiye edilir.

Uriage markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Uriage Bariesun Children Spray SPF50+ 200ml - Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Spreyi

152.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim